Al snel in het begin van de wedstrijd is er een schot van Max. De keeper tikt de bal weer het veld in. RubenS reageert hierop en schiet nog eens. Ook deze bal wordt door de keeper tegengehouden. De aanval van SDZZ wordt door de uitgekomen Tom gestopt. Dan is er een blessure van Thijmen, waarop hij gewisseld wordt. Weer een aanval van SDZZ. Weer voorkomt Tom een doelpunt. Youri gaat er met de bal vanaf de eigen helft vandoor. Hij gaat in zijn eentje het veld over en scoort. Het is 1-0.

Na de rust wordt de druk opgevoerd. Er wordt goed (samen)gespeeld. RubenD speelt naar Danick, hij schiet en het is 2-0. Er worden verschillende pogingen tot een geslaagde aanval gedaan. In de laatste minuten, trapt Tom ver uit. RubenD neemt de bal aan en gaat richting goal. Hij schiet, maar de bal gaat net naast. Het is een mooie, spannende wedstrijd waarin goed gespeeld is.