Een wedstrijd tegen een fanatiek volledig meidenteam. Vanuit een duel gaat Youri er met de bal vandoor en scoort meteen. Dat laten de meiden niet op zich zitten en staan hun mannetje. Er volgt een corner van Danick, RubenD kopt maar zonder resultaat. Na een vrije trap van Youri weer een kopbal van RubenD. Nog geen doelpunt. Even daarna scoort DVC. De volgende aanval stopt Milan. DVC breekt toch door en scoort. Het is 2-1. Sander neemt een vrije trap. Via een speler van DVC gaat de bal de goal in. Er volgen nog twee corners door Leon en Max, maar helaas geen doelpunt. Met een stand van 2-2 wordt de rust ingegaan.

Na een ingooi gaat Sander ervandoor. Hij schiet tegen de keeper. Sander neemt een vrije trap. RubenS schiet net naast. De bal gaat over en weer. Uiteindelijk scoort DVC. Max wordt aangespeeld door Gaby. Max schiet vanaf de 16 meter en het is 3-3. Youri speelt naar Max, maar het schot gaat net naast. Er volgen nog twee corners, van Danick en Youri. De meiden zitten er goed tussen en voorkomen nog en doelpunt. De eindstand is 3-3. De teams waren aan elkaar gewaagd en dat zorgde voor een mooie, spannende wedstrijd.