Enkele weken geleden was de start van de grote clubactie. Een actie die heel belangrijk is voor onze vereniging DVV. Dit jaar proberen we met zijn allen om een pannaveld voor de jeugd te realiseren. Een veld waar iedereen na de training of op een wedstrijddag nog lekker een balletje kan trappen.

De spelers van JO12-1 nemen deze actie heel serieus. Inmiddels heeft 60% van de spelers al loten bij de trainer ingeleverd en dat heeft tot nu toe al voor 80 verkochte loten gezorgd. We gaan de grens van 100 loten waarschijnlijk wel halen.

Er is nog een maand te gaan om loten aan de deur of eventueel online te verkopen. Wie gaat ons evenaren of beter gezegd wie gaat er meer loten verkopen dan JO12-1. SUCCES.