De eerste wedstrijd van het seizoen met een nieuw team. Altijd weer spannend hoe zo’n 1ste wedstrijd gaat. Gelukkig kan Tom meedoen als keeper, aangezien het team zelf geen vaste keeper heeft.

GVA begint meteen met een aanval. Na een verre uittrap van Tom gaat Sander er in zijn eentje vandoor. Er volgt een hard schot, maar gaat naast. Even later een mooie voorzet van Sander, maar Danick kan er net niet bij. Na een samenspel van Danick, RubenS en Leon, schiet Leon. Meteen erna neemt GVA het over en schiet net over Tom heen. Het is 0-1. Even een extra drinkpauze in verband met het warme weer. Doordat RubenS er tussen komt wordt de volgende aanval van GVA afgebroken. Er vinden een aantal aanvallen van GVA plaats. Uiteindelijk lukt het GVA weer te scoren, 0-2. RubenD krijgt een voorzet van RubenS, maar gaat net naast. Tijdens het spel krijgt Thijmen een bal in zijn gezicht. Na een korte stop speelt GVA een sportieve bal. Even daarna scoort GVA nog eens. De ruststand is 0-3.

Al snel na de rust wordt het 0-4. Er wordt goed samengespeeld en we zien mooie acties. Een schot van Danick tegen de lat. RubenD ziet meteen dat de bal terugkomt en schiet nog eens. Helaas tegen de keeper, maar deze laat los en RubenD ziet dat hij nog eens kan schieten. De bal gaat net naast. Even daarna wordt het 0-5. Tom houdt de bal een paar keer uit de goal. Vanuit een klutsbal wordt het toch nog 0-6. Na nog een paar keer heen en weer spelen wordt de eindstand 0-7.