Een wedstrijd tegen Groessen brengt altijd meer spanning mee en dat is bij de jongens ook te merken. Iedereen kent wel 1 of meerdere jongens van Groessen en willen daar natuurlijk wel graag van winnen! Aangezien Tom een andere wedstijd heeft, moet 1 van de teamleden keepen. De eerste helft gaat Youri dat doen.

Meteen begint de wedstrijd met een mooi samenspel van DVV. Het eerste schot is van Leon. Dan komt Groessen, maar Youri voorkomt een doelpunt. Dan een mooi schot van RubenS. Er volgt een corner door Ruben waaruit een schot van Sander komt. De bal gaat over. Na een vrijde trap van Sander, gaat Groessen in de aanval. Thijmen haalt de bal voor het doel weg. Vanuit een corner maakt RubenG een kopbal. Groessen krijgt een vrije bal, maar weer stopt Youri de bal. Na een spannende eerste helft is het nog steeds 0-0.

Meteen na de rust valt DVV weer aan. Sander keept de tweede helft totdat Tom ook weer mee kan doen. Youri gaat er alleen vandoor en scoort! Het is 0-1. Dat laat Groessen niet op zich zitten en begeeft zich gevaarlijk vaak voor de goal. RubenD speelt naar Leon. Leon schiet op de keeper, deze laat de bal weer los. RubenD reageert hierop en speelt naar RubenS. Even later schiet Youri. Het schot gaat van de keeper naar de paal, via de andere paal is het een doelpunt. Een volgend schot van RubenD gaat naast. Tom stopt een schot van Groessen. Een aantal schoten van DVV willen er maar niet in. Uiteindelijk brengt Max de stand op 0-3. Tot slot scoort Groessen toch een keer. De eindstand is 1-3.