Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

 

Graag nodigen wij alle Club van 100 leden uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering op Vrijdag 22 november 2013.

Locatie: DVV Clubhuis
Aanvang: 20.00u

 

2017-08-18

Oprichting en doelstelling


De Club van 100 is in 1986 opgezet door enkele enthousiaste supporters van DVV. Ondertussen is de club van 100 uitgegroeid tot een ledenaantal van ongeveer 165 particulieren. Velen van hen zijn (oud) spelers, (oud) vrijwilligers, ouders en soms gaat het om mensen die zelfs helemaal niets met DVV hebben. Wat hen gelijkstemt is dat zij vinden dat een in Duiven en de Liemers maatschappelijk zo belangrijke vereniging een extra steuntje in de rug nodig heeft om de sportfaciliteiten op een zo goed mogelijk niveau aan de mensen in haar samenleving te kunnen blijven bieden.


De doelstelling van de Club van 100 is het (mede) financieren van projecten die ten gunste komen van de DVV leden.

Voorbeeldprojecten zijn:
-       de uniforme scheidsrechterskleding;
-       de overdekte tribune;
-       uitbreiding van de groenvoorziening op het sportpark;
-       een tassenrek in de hal van het clubgebouw;
-       het nieuwe kassagebouw;
-       de inrichting van de in tweeën te delen spreekkamer annex opleidingslokaal in de recente uitbreiding van het kleedgebouw;
-       inrichting wedstrijdsecretariaat computers en balie;
-       rolluik deur clubhuis.               

Allemaal zaken waarmee DVV haar leden en gasten beter kan faciliteren.

Nieuwe projecten

In samenspraak met het bestuur van DVV worden jaarlijks een aantal projecten voorgedragen aan de algemene ledenvergadering van de club van 100. U kunt als club van 100 lid dus meestemmen over met welk project(en) de club van 100 DVV gaat ondersteunen.


Nieuwe leden

Er blijven investeringen nodig waarvoor DVV niet zelfstandig middelen heeft, maar wel belangrijk zijn om de faciliteiten te moderniseren en te verbreden. Ons is bekend geworden dat de onderstaande mensen zich in dit lopende seizoen als Club van 100 lid hebben aangemeld. Grote klasse, wij zijn u hier bijzonder erkentelijk voor!

Koen Jansen
Wouter Jansen
Ben Hofs
Hans Slag
Ben Berends


Bent u in de gelegenheid DVV met 50 euro per jaar te ondersteunen?

In de toekomst zijn er nog vele mooie projecten nodig om de vooruitgang van de vereniging te borgen. Wilt u ons daarbij helpen? Heeft u vragen? Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.