Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

DVV streeft naar uniformiteit in uitstraling van kleding, materialen en in contract afspraken met sponsoren en business club leden.
Hiertoe is samen met onze kledingleverancier een DVV kleding en materialenpakket samengesteld. Alleen op deze materialen komt het DVV logo te staan en mogen de spelers en kaderleden in voorzien zijn.
Het klinkt mischien gek, maar om bovenstaande te borgen en onze afspraken met onze kledingleverancier na te komen zal DVV alle andere kleding en materialen die vanuit een collectieve gedachte aan een team zijn verstrekt niet toestaan en verzoeken terug te geven en niet op een wedstrijd en trainingsdag te gebruiken.

Teamsponsoring:

Elftallen (teams) kunnen worden gesponsord door uw naam kenbaar te maken op bijv. wedstrijdkleding, trainingspakken en/of sporttassen. In dit kader dient nimmer van de kledinglijn (zie hierboven) van DVV afgeweken te worden.

Wilt u weten hoe wij samen tot een win-win situatie kunnen komen? Zakelijk Netwerk DVV Duiven is uw sparringpartner bij alle sponsoraanvragen.

Zij zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

2017-08-18

Sponsormap voorkant

Sponsormogelijkheden - brochure

Sinds heel wat jaren wordt DVV ondersteund door de leden van de Business Club Ondernemend DVV.
Deze club bestaat uit een groep bevriende ondernemers.

In de statuten hebben zij sinds hun oprichting op 28 november 2001 zich de volgende doelen gesteld:
1. het financieel ondersteunen van de voetbalvereniging DVV;
2.
de aantrekkelijkheid van het DVV complex vergroten;
3.
ondersteuning geven aan de gehandicapten sport Nederland;
4.
het uitbreiden en versterken van het netwerk van haar leden.

Wij onderhouden een warme band met deze geweldige mensen en zijn hen bijzonder erkentelijk voor de geweldige steun die wij jaarlijks van hen krijgen.

Projecten welke door steun van de Business Club Ondernemend DVV
tot stand zijn gekomen, zijn bijvoorbeeld:

- dugouts hoofdveld;
- behandeltafels, home trainer en vloerafwerking van de fysio ruimte;
- panorama webcamera met hardware om vanuit het wedstrijdsecretariaat het gehele park te overzien;
- speeltuin;
- ballenrekken en ballen;
- het buitenterras met glazen omheining en hekwerk;
- terrasmeubilair en droogloop matten met DVV logo.


terug

2017-08-18

Club van 100

Wanneer u lid wordt van de Club van 100 van DVV, neemt u actief deel aan de vereniging. Zo beslist u mee over nuttige bestemmingen die door middel van het lidmaatschap bij elkaar gespaard zijn. De kosten bedragen 50.00€ per jaar en daarvoor krijgt u een eervolle vermelding op het club van 100 bord in het clubhuis. Bovendien organiseert de Club van 100 jaarlijks een activiteit  bijv. een bezoek aan een bedrijf of  een gerenommeerde voetbalclub. Meer informatie over de Club van 100 is te verkrijgen bij Frank Dellemann, secretaris (telefoon 0316-262128). 

 

seizoenskaart en sponsorhome  

Aanmelden Klik hier

 

 

  

 terug

Subcategorieën