Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

Dit VTJP is samengesteld door de commissie Voetbal Technische Zaken jeugd eerste helft 2013. Het wordt na goedkeuring van het algemeen bestuur geïmplementeerd in de jeugdafdeling vanaf het seizoen 2014-2015.

De basis voor het VTJP is het verenigingsbeleid binnen DVV en het wordt jaarlijks getoetst aan de actuele situatie en waar nodig bijgesteld. Het VTJP wordt op de eerste VTZ-jeugd vergadering van een nieuw seizoen bekrachtigd. Dit plan is het raamwerk voor de jeugd afdeling en zal als zodanig worden bewaakt op inhoud en uitvoering door VTZ-jeugd

Visie DVV
In de komende 5 tot 10 jaar (2017-2022) wil DVV met haar zondag eerste elftal uitgroeien tot een stabiele eersteklasser met eigen opgeleide spelers. Jong DVV (zondag tweede elftal) speelt de reserve 2e klasse en het is wenselijk dat zij uitgroeien tot een stabiele hoofdklasser. Daarnaast wil DVV met haar eerste dames elftal een stabiele tweedeklasser zijn. Om dit te realiseren moeten er technisch vaardige jeugdspelers van de eigen opleiding instromen.

Bij de jeugd is het wenselijk dat alle hoogste selectieteams in de komende 3-6 jaar (2014-2022) minimaal uitkomen in de landelijke 2e of 3e divisie. De hoogste selectieteams bij de E en F pupillen in de hoofdklasse. Voor de tweede selectieteams is het wenselijk dat zij uitkomen in de hoofdklasse, bij de E en F de 1e klasse.

Tevens kent DVV een zaterdag eerste elftal welke uitkomt in de 4e klasse en de status kent van recreatief voetbal.