Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

 • J09-8 26-11-2016 laatste veldwedstrijd van 2016

  In één woord: 

  Koud!

  Oh ja, en mistig! En we hebben foto's gemaakt! Maar het was vooral héél koud! 2016 11 27 16.22.15 3

  2016 11 27 16.22.16

 • JO9-8

 • JO9-8 de wedstrijden van november

  Aan onze Toppers!

  De eerste twee overwinningen zijn binnen. Zowel tegen Angerlo V. als tegen Concordia Wehl gingen de 3 punten naar ons team.

  Gefeliciteerd!!

  Tegen Angerlo was al snel duidelijk dat wij veel sterker waren. De bal wilde er in eerste instantie net niet in maar uiteindlijk ging de machine draaien en gingen we naar huis met een 7-0 overwinning!!!
  Fraaie goals en mooi samenspel was langs de lijn waar te nemen. Geweldig

  Ook tegen Concordia Wehl zagen we goede acties, mooi samenspel en fraaie goals. Concordia was echt niet tegen ons team opgewassen en de zege was zeer terecht!! 7-1

  Jullie laten als team de afgelopen weken een enorme vooruitgang zien. Dat jullie hard werken, dat wisten we al. Jullie gaan echt iedere week beter en beter voetballen. Soms verrassen jullie Mike en mij hier zelfs mee, want we zien gave acties of mooi overspel.

  Ook wilde ik nog even stil staan bij onze supporters, dank voor jullie komst en support iedere week! Wat zijn jullie altijd met veel!!

  Nog 1 leuke anekdote uit de kleedkamer. Een quizvraag....

  Hoe krijg je 10 razend enthousiaste O9-8 spelers even stil in de kleedkamer?.................................

   

   

   

  "Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is....

  Blauw"

  Werkt altijd!

  Groeten, Huib

 • JO9-8 speelt hun eerste wedstrijden - 30-09-16

  De eerste wedstrijden zitten er inmiddels op en dat is best aanpoten voor onze 11 grote ukkies. 

  JO9 8 wedstrijd 1

  De eerste wedstrijd werd gespeeld in Huissen tegen Jonge Kracht JO9-5. Een echte uitwedstrijd in het pak van DVV. Die pakken waren een maatje te groot, net als de zonkracht, de opkomst van de supporters (11 auto's!), het veld, de tegenstanders en de verwachtingen van de spelertjes zelf. 12-1 maakte Jonge Kracht ervan. Maar missie geslaagd: toen Mike na de wedstrijd vroeg of het leuk was kwam er een volmondig JAAAAAAAA! uit de kelen van onze jonge DVV'ers. Het was duidelijk dat het naar meer smaakt!

  Wedstrijd 2 ging in de nieuwe samenstelling, onder leiding van Mike en Huib, naar Oeken. Van tevoren werd er door de trainers druk overlegd over het wisselschema. Hoe zorgen we dat iedereen evenveel minuten speelt. Complete wiskundige berekeningen werden er gemaakt. 
  De JO9-8 was duidelijk ingespeeld de week ervoor, want Oeken JO9-4 kwam niet verder dan een gelijke 3-3. Trots dat de jongens en meiden waren!

  Wedstrijd 3 was voor het eerst thuis op het Horsterpark. Op de schappelijke tijd van 9.45u stond Babberich JO9-1 op ons te wachten. Van tevoren was al gewaarschuwd voor de grootte van deze kinderen. En daar maakte ze zelf ook geen geheim van: "wij zijn al 7 jaar!" vertelden ze aan onze 5- en 6 jarigen. Dat verschil was al snel duidelijk. Luca had het druk bij zijn doel, maar kon de schade beperken tot 0-9 en was daarmee de uitblinker van deze wedstrijd. 
  Een beetje teleurgesteld waren de kinderen wel, maar gelukkig maakten de penalty's veel goed. 

  Op naar de volgende wedstrijd! 

   

   

 • JO9-8 Weer twee wedstrijden gespeeld

  De JO9-8 heeft 2 wedstrijden weer hard gewerkt! En elke keer zien we onze talenten vooruit gaan. De wedstrijden worden niet gewonnen in punten aantal, maar zeker wel in het plezier! En absoluut ook met supporters aantallen! Nog nooit is het zo druk geweest langs een veld van DVV om half 9 's ochtends! 

  Daarbij hebben we elke vrijdag avond een trouwe opkomst bij de training! 

  PicMonkey Collage