trade only iq option Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

xtb binary option

binary options trading paypal

• Wedstrijdverslag DVV JO15-6 – GVA JO15-2 10 september 2016

De eerste wedstrijd van het seizoen met een nieuw team. Altijd weer spannend hoe zo’n 1ste wedstrijd gaat. Gelukkig kan Tom meedoen als keeper, aangezien het team zelf geen vaste keeper heeft.

GVA begint meteen met een aanval. Na een verre uittrap van Tom gaat Sander er in zijn eentje vandoor. Er volgt een hard schot, maar gaat naast. Even later een mooie voorzet van Sander, maar Danick kan er net niet bij. Na een samenspel van Danick, RubenS en Leon, schiet Leon. Meteen erna neemt GVA het over en schiet net over Tom heen. Het is 0-1. Even een extra drinkpauze in verband met het warme weer. Doordat RubenS er tussen komt wordt de volgende aanval van GVA afgebroken. Er vinden een aantal aanvallen van GVA plaats. Uiteindelijk lukt het GVA weer te scoren, 0-2. RubenD krijgt een voorzet van RubenS, maar gaat net naast. Tijdens het spel krijgt Thijmen een bal in zijn gezicht. Na een korte stop speelt GVA een sportieve bal. Even daarna scoort GVA nog eens. De ruststand is 0-3.

Al snel na de rust wordt het 0-4. Er wordt goed samengespeeld en we zien mooie acties. Een schot van Danick tegen de lat. RubenD ziet meteen dat de bal terugkomt en schiet nog eens. Helaas tegen de keeper, maar deze laat los en RubenD ziet dat hij nog eens kan schieten. De bal gaat net naast. Even daarna wordt het 0-5. Tom houdt de bal een paar keer uit de goal. Vanuit een klutsbal wordt het toch nog 0-6. Na nog een paar keer heen en weer spelen wordt de eindstand 0-7.

• Wedstrijdverslag DVV JO15-6 – SDZZ JO15-1G, 15 oktober 2016

Al snel in het begin van de wedstrijd is er een schot van Max. De keeper tikt de bal weer het veld in. RubenS reageert hierop en schiet nog eens. Ook deze bal wordt door de keeper tegengehouden. De aanval van SDZZ wordt door de uitgekomen Tom gestopt. Dan is er een blessure van Thijmen, waarop hij gewisseld wordt. Weer een aanval van SDZZ. Weer voorkomt Tom een doelpunt. Youri gaat er met de bal vanaf de eigen helft vandoor. Hij gaat in zijn eentje het veld over en scoort. Het is 1-0.

Na de rust wordt de druk opgevoerd. Er wordt goed (samen)gespeeld. RubenD speelt naar Danick, hij schiet en het is 2-0. Er worden verschillende pogingen tot een geslaagde aanval gedaan. In de laatste minuten, trapt Tom ver uit. RubenD neemt de bal aan en gaat richting goal. Hij schiet, maar de bal gaat net naast. Het is een mooie, spannende wedstrijd waarin goed gespeeld is.

• Wedstrijdverslag DVV JO15-6 – SJO Rijnland/Aerdt/Carvium JO15-2 (SJO). 17 september 2016

Na het verlies vorige week gaan de jongens vastberaden voor winst het veld op.

Sander speelt van RubenD naar Danick. Gaby ligt op de grond met een blessure, maar de wedstrijd gaat door. SJO scoort. Gaby gaat er uit en komt niet meer terug in de wedstrijd. DVV heeft goede kansen om te scoren, maar het wil niet lukken. Tom keept deze wedstrijd en laat een paar mooie reddingen zien. Toch scoort SJO weer. Het is 0-2. Na een corner voor SJO blijft de bal veel heen en weer gaan voor de goal. SJO scoort nog eens. Dan speelt Max naar RubenD. RubenD schiet en het is 1-3. DVV ziet het weer zitten. Nog een keer gaat de bal van Max naar RubenD en door naar Danick. De bal gaat net over. Berke probeert drie keer achter elkaar te scoren, maar het lukt niet. RubenS speelt twee keer naar Berke en nog steeds lukt het niet. In de rust een peptalk van de coach.

Er zijn voor DVV veel kansen. Een mooi schot van RubenS. Dan speelt Sander naar RubenS en door naar RubenD. RubenD scoort weer! Het is 2-3. SJO doet een poging, maar Tom stopt de aanval. RubenS speelt naar RubenD en verder naar Max. Max maakt er 3-3 van. Even daarna speelt RubenD naar Berke. Berke zorgt voor een 4-3. SJO krijgt een vrije trap net buiten de 16 meter. Het schot gaat naast. Een laatste aanval van Max naar RubenD en het is 5-3. Wat hebben de jongens zich goed teruggevochten! Van een ruime achterstand toch met 2 punten verschil winnen..... Goed gedaan!!!

• Wedstrijdverslag Groessen JO15-3 – DVV JO15-6. 24 september 2016

Een wedstrijd tegen Groessen brengt altijd meer spanning mee en dat is bij de jongens ook te merken. Iedereen kent wel 1 of meerdere jongens van Groessen en willen daar natuurlijk wel graag van winnen! Aangezien Tom een andere wedstijd heeft, moet 1 van de teamleden keepen. De eerste helft gaat Youri dat doen.

Meteen begint de wedstrijd met een mooi samenspel van DVV. Het eerste schot is van Leon. Dan komt Groessen, maar Youri voorkomt een doelpunt. Dan een mooi schot van RubenS. Er volgt een corner door Ruben waaruit een schot van Sander komt. De bal gaat over. Na een vrijde trap van Sander, gaat Groessen in de aanval. Thijmen haalt de bal voor het doel weg. Vanuit een corner maakt RubenG een kopbal. Groessen krijgt een vrije bal, maar weer stopt Youri de bal. Na een spannende eerste helft is het nog steeds 0-0.

Meteen na de rust valt DVV weer aan. Sander keept de tweede helft totdat Tom ook weer mee kan doen. Youri gaat er alleen vandoor en scoort! Het is 0-1. Dat laat Groessen niet op zich zitten en begeeft zich gevaarlijk vaak voor de goal. RubenD speelt naar Leon. Leon schiet op de keeper, deze laat de bal weer los. RubenD reageert hierop en speelt naar RubenS. Even later schiet Youri. Het schot gaat van de keeper naar de paal, via de andere paal is het een doelpunt. Een volgend schot van RubenD gaat naast. Tom stopt een schot van Groessen. Een aantal schoten van DVV willen er maar niet in. Uiteindelijk brengt Max de stand op 0-3. Tot slot scoort Groessen toch een keer. De eindstand is 1-3.