• DVV JO 13-1 wint verdiend van koploper OVC’85

Afgelopen zaterdag stond er een heuse topper op het programma in Duiven. Koploper OVC JO 13-1 nam het op tegen de nummer 2 DVV. Voor de winterstop eindigde de 1e wedstrijd tussen deze ploegen in een 2-1 overwinning voor OVC. DVV verloor toen op basis van een zwakke 1e helft en omdat OVC vooral fysiek een stuk sterker was.

Mede door deze overwinning heeft OVC inmiddels 9 verliespunten minder dan DVV. DVV heeft echter wel 2 wedstrijden meer gespeeld, waardoor het verschil op de ranglijst maar 3 punten is.

De omstandigheden leken vandaag perfect. Het weer was nog prima en er mocht gespeeld worden op het hoofdveld; wat wil je nog meer.

• Moeizaam begin houdt O13-1 niet af van winst

P1180584

Afgelopen zaterdag heeft O13-1 opnieuw 3 punten gepakt in de 1e klasse. Het begin van de wedstrijd deed echter heel even anders vermoeden.