• DVV JO 13-1 wint verdiend van koploper OVC’85

Afgelopen zaterdag stond er een heuse topper op het programma in Duiven. Koploper OVC JO 13-1 nam het op tegen de nummer 2 DVV. Voor de winterstop eindigde de 1e wedstrijd tussen deze ploegen in een 2-1 overwinning voor OVC. DVV verloor toen op basis van een zwakke 1e helft en omdat OVC vooral fysiek een stuk sterker was.

Mede door deze overwinning heeft OVC inmiddels 9 verliespunten minder dan DVV. DVV heeft echter wel 2 wedstrijden meer gespeeld, waardoor het verschil op de ranglijst maar 3 punten is.

De omstandigheden leken vandaag perfect. Het weer was nog prima en er mocht gespeeld worden op het hoofdveld; wat wil je nog meer.

• JO13-1 pakt kampioenschap op bizarre slotdag

JO13-1 heeft in de 1e klasse tijdens de laatste speelronde alsnog het kampioenschap in de wacht gesleept. En daarmee promotie naar de hoofdklasse. Op een knotsgekke laatste speeldag kwam koploper OVC niet verder dan een gelijk spel bij Westervoort (2-2).  DVV won ruim van AVW met 0-6. De 3 punten die dit opleverde, waren genoeg om OVC in de stand te passeren. De ontlading bij het laatste fluitsignaal was dan ook groot!

Kampioenschap JO13 1

• Moeizaam begin houdt O13-1 niet af van winst

P1180584

Afgelopen zaterdag heeft O13-1 opnieuw 3 punten gepakt in de 1e klasse. Het begin van de wedstrijd deed echter heel even anders vermoeden.