eu geregelten binären Optionen Broker Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

• De grote clubactie 2016 - 2017

binaire optie sales

binäre Optionen Rechts uk

binary options free alert season 4

forex binary options system download

• JO12-1 boert goed voor de grote clubactie

Enkele weken geleden was de start van de grote clubactie. Een actie die heel belangrijk is voor onze vereniging DVV. Dit jaar proberen we met zijn allen om een pannaveld voor de jeugd te realiseren. Een veld waar iedereen na de training of op een wedstrijddag nog lekker een balletje kan trappen.

De spelers van JO12-1 nemen deze actie heel serieus. Inmiddels heeft 60% van de spelers al loten bij de trainer ingeleverd en dat heeft tot nu toe al voor 80 verkochte loten gezorgd. We gaan de grens van 100 loten waarschijnlijk wel halen.

Er is nog een maand te gaan om loten aan de deur of eventueel online te verkopen. Wie gaat ons evenaren of beter gezegd wie gaat er meer loten verkopen dan JO12-1. SUCCES.

• Uittoernooien op de DVV-site

Beste trainers / leiders.

Ieder jaar worden er weer door toernooicommissies van diverse verenigingen toernooien georganiseerd, zowel aan het eind als tijdens het seizoen. Bij DVV is dat voor onze pupillen ieder jaar het eerste weekend van juni. Voor de spelers is dat altijd weer een geweldige happening en een leuke afsluiting van het seizoen. Om voor alle teams een beetje duidelijkheid en overzicht te scheppen zijn alle uittoernooien, die bij ons bekend zijn, op de DVV-site geplaatst.

Kijk op de site bij activiteiten – toernooien. Bij de kolom open – toernooien buiten DVV vinden jullie een schema met daarop datum, organiserende vereniging, voor welke teams en welk niveau het toernooi bedoeld is en eventuele verdere info. Er staat voor iedereen wel iets bij, voor zowel mini’s, pupillen, junioren als senioren heren en dames. Iedere 2 weken zal het schema aangepast worden.

Bij ieder toernooi hoort een officieel inschrijfformulier. Deze is aan te vragen bij de toernooicommissie van DVV onder toernooicommissie@dvvduiven nl.

Graag zien we jullie aanvragen tegemoet.

Met sportieve groet,
    DVV toernooicommissie