Binäre Optionen spielen Geld Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

2017-10-18

iq option registration form

AED

binäre Optionen Broker Demo-Konto

EHBO

binäre optionen wann traden

Opleiding

binary options legal in uk

Sportmassage ruimte

 

Omdat we met agenda’s werken dienen blessures aangemeld te worden (bij voorkeur via de mail).

Indien het jeugd betreft dit graag via de leider/trainer laten verlopen, dit ook voor het vervolgcontact/traject.  
Voor afspraken met zeer jeugdige spelers is het meer dan gewenst dat er een ouder/trainer of leider bij is. Ook voor wat betreft de communicatie en de afspraken die daar dan gemaakt kunnen worden. Bij meisjes/dames afspraken wordt er bij DVV als regel gehanteerd dat daar ALTIJD iemand bij aanwezig MOET zijn.

Meld je bij Hans Huuskes per telefoon 06-18667387 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De verzorging/het medische gebeuren heeft binnen voetbalvereniging DVV een behoorlijke verandering/ inhaalslag   ondergaan, en draait al enige  seizoenen  op volle toeren. Naast dat er destijds een fantastisch medische ruimte is bijgebouwd op ons sportcomplex, kan een geblesseerde speler [ster] terecht bij een team sportmasseurs [hieronder genoemd] bij gecompliceerde gevallen / second opinion / diagnosestelling kunnen we bij een 2 tal sportfysiotherapeuten /manueel therapeut terecht in Westervoort . genaamd Fysiopraktijk Henk Scholing  , naast Henk werkt daar ook  Arjen Krouwel, die ook voetbalt bij DVV, deze mannen hebben een enorme kennis en status in de voetballerij opgebouwd, Henk heeft enige tijd bij Vitesse en fc Utrecht bij de betaalde tak gewerkt als fysiotherapeut.

Ze werken volgens de protocollen van sportcentrum Papendal , en zijn daar ook een dependance van .naast hun kennis/ en vernieuwende behandeltechnieken , hebben ze ook nog een goede connectie met artsen / chirurgen in de omgeving  . kortom het medische gebeuren van DVV en de praktijk van Henk Scholing vormen een geweldig geheel , en door deze samenwerking op allerlei gebied,hebben we hier goede ervaringen mee. Er kan o.a ook  een echo gemaakt worden om de ernst van bepaalde blessure,s in kaart te brengen, daarnaast kan er indien dit nodig is ook in de sportschool waar de praktijk ondergebracht is, begonnen worden met de eerste opstart/ uitleg van de revalidatie, een begeleidingsweg die enorm belangrijk is of kan zijn voor het vervolg.

Net zo lang tot het veldwerk weer een optie is, waar een  sportmasseur weer een goede begeleidende rol in kan  spelen m.b.t het sportspecifiek [op]trainen. Hans Huuskes speelt daar als herstel-revalidatietrainer een rol in. Omdat we met agenda,s werken dienen blessure,s aangemeld te worden,het liefst via de mail. indien het jeugd betreft dit graag via de leider/ trainer te laten verlopen , dit is ook voor het vervolgcontact/ traject erg belangrijk. 


DVV heeft  een aantal sportmasseurs in dienst  welke te benaderen zijn via: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NICO VAN DEN BERG [op de maandagavond] 
HANS HUUSKES: 06-18667387 flexibel allround op 1 avond in de week , kan woensdag/ donderdag of vrijdag worden .coördinator verzorging / herstel revalidatietrainer .
MAGRIET STERKENBURG: 06-44044066 verzorging vrouwen 1 zondag en flexibel en indien nodig inzetbaar door de weeks meisjes / vrouwen / jeugd ect. 
BART GIESSEN: tel; 0612884954 verzorging heren selectie di/do/zon.

Uiteraard is het wel de bedoeling dat SPELERS/SPEELSTERS/TRAINERS/LEIDERS etc zich aan de adviezen of het traject wat uitgestippeld wordt, gaat houden, zo niet heeft het voor ons weinig zin om daar tijd en energie in te stoppen ,vanwege het feit dat dit meestal weer een hernieuwde blessure cq een verslechterde situatie zal opleveren , waardoor het herstelproces verslechterd cq enorm vertraagt , kortom; DE MEDISCHE STAF BEPAALD DE FITHEID EN DE INZETBAARHEID VAN DE SPELER[STER] , uiteraard proberen we zo snel als mogelijk is, de speler weer trainings/ wedstrijdfit te krijgen , maar uiteraard wel op een verantwoorde wijze.

Voor afspraken met zeer jeugdige spelers is het gewenst dat er een ouder/trainer of leider bij is, voor wat betreft de communicatie en de afspraken die daar dan in gemaakt kunnen worden. Bij meisjes/dames afspraken wordt er bij DVV als regel gehanteerd dat daar ALTIJD iemand bij aanwezig MOET zijn, maar die zullen daar waar mogelijk  bij collega Magriet Sterkenburg ondergebracht worden .