Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

Week van de scheidsrechter van 1 t/m 8 oktober 2016!


Komende week (1 t/m 8 oktober) is de landelijke week van de scheidsrechter.
Wij vonden, als scheidsrechterscommissie, dat we deze kans weer moesten aangrijpen om onze scheidsrechters extra in het zonnetje te zetten! Daarover hieronder meer.

Maar natuurlijk kunnen spelers en teamkader van DVV aanstaande zaterdag (1/10) óók iets doen ter waardering van je scheidsrechter. Denk bijvoorbeeld aan een spelersboog om doorheen te lopen of misschien een klein aardigheidje. Wij dagen jullie creativiteit uit!

KNVB-nominatie:


Vanuit de scheidsrechterscommissie hebben wij kort geleden bij de KNVB een aantal van onze jonge scheidsrechters genomineerd.

Met deze nominatie kon een clinic gewonnen kon worden van een betaald voetbalscheidsrechter.

Goed nieuws!!!

De KNVB heeft één van onze kandidaten uitgekozen als winnaar, namelijk: Tom Schepers.

Tom zal daarom komende zaterdag 1 oktober om 11.15u bij de wedstrijd  DVV JO13-1 –Blauw Geel’55 JO13-1 worden begeleid door betaald voetbalscheidsrechter Eric Braamhaar tijdens de wedstrijd middels een headset.

Daarnaast zal Eric Braamhaar vanaf 10.00u aanwezig zijn bij DVV en een interactief praatje houden over arbitrage op zijn eigen authentieke manier.

Alle scheidsrechters van DVV zijn daarbij uitgenodigd om een taartje te komen eten. Ook kunnen vragen aan Dhr. Braamhaar worden gesteld zodat we een levendig geheel verwachten.

DVV draagt arbitrage al jaren een warm hart toe! Deze week willen we dat met de hele club weer eens DIK onderstrepen.

Bij voorbaat dank voor jullie aandacht.

De scheidsrechterscommissie van DVV