Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

ALV Agenda v2

De DVV post verschijnt, door een logistiek probleem, niet in het weekend van 14 oktober, maar waarschijnlijk het weekend van 21 oktober.

iq option 2017 Cursus vlaggen voor beginners
Een wezenlijk onderdeel van voetbal is buitenspel en de samenwerking met assistent-scheidsrechters.
Omdat uit onderzoek blijkt dat vele irritaties in het voetbal hier vandaan komen, willen wij graag de basis leggen en uitbreiden voor potentiële “vlaggers” (assistent-scheidsrechters).
Ook iedereen die vaker vlagt, kan aansluiten.

binäre optionen broker aus deutschland STAP VERDER
“Optreden als assistent scheidsrechter is best een dingetje. Wat wordt er van je verwacht en hoe kan je dat zo goed mogelijk invullen. Met de spoedcursus help je mensen die willen, een stap verder". Aan de hand van situaties wordt uitgelegd hoe en op welke wijze de vlag gehanteerd moest worden.
Met veldsituaties en wedstrijdbeelden zullen de meest belangrijke spelregels uitgelegd worden waar een assistent scheidsrechters mee te maken krijgt.

Reacties van eerdere cursisten: "ik heb de vlaggebaren geleerd en ga met meer bagage naar huis. Maar het is toch best lastig" en "door de spoedcursus weet ik nu beter hoe het moet en hoorde een term: terughoudend vlaggen" die voor mij volslagen nieuw was".

binary options affiliate marketing LOGISCH NADENKEN
DVV is KNVB ARAG gecertificeerd m.b.t. wedstrijdbegeleiding. De vereniging verplicht zich daarmee tot periodieke scholing en / of bijscholing. De spoedcursus sluit daarop prima aan.
De taak van een assistent scheidsrechter is vooral het samenwerken met de scheidsrechter.
"Geef duidelijk aan wat je bedoelt en pas op een eerlijke en juiste manier de spelregels toe. Maar bovenal, blijf vooral altijd logisch nadenken".

binary options trading log Oproep:
Ben jij, net als vele anderen, vaak op een voetbalveld aanwezig, wil je een goede basiskennis hebben en wil je je ook eens wel eens inzetten als assistent-scheidsrechter bij een wedstrijd?

Meld je dan nu aan voor de korte cursus “Vlaggen voor beginners” via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen kan deelnemen. In één avond ben je helemaal up-to-date en het is nog leuk ook!

We horen graag van je,

Namens de Scheidsrechterscommissie van DVV

Paul de Werd

In de week van 7 tot en met 15 oktober 2017 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet.

 

iq Option Registrierung Waardering

Uiteraard roepen we ook de verenigingen op om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten. Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de scheidsrechter verzorgd door het thuisspelende team, een mooie foto van het scheidsrechterskorps in de kantine, of misschien wel een nieuw tenue? 

 

Een bijzondere week dus! Zo zorgen KNVB en verenigingen er samen voor dat scheidsrechters de waardering krijgen die ze verdienen!

Ruud Doevendans, John van Vulpen en Wim van den Hurk aangesteld als technisch kader DVV 1

De afgelopen dagen zijn wij als bestuur en Voetbal Technische Zaken naarstig op zoek gegaan naar geschikte kandidaten om Edwin Hoogerdijk op te volgen. Wij kunnen u mededelen dat wij vandaag het nieuwe technische kader hebben aangesteld en dit bestaat uit Ruud Doevendans, John van Vulpen en Wim van den Hurk. Ruud en John zijn nieuw en Ruud zal voorlopig de rol als hoofdtrainer invullen en John die van assistent. Wim van den Hurk, die reeds als assistent-trainer verbonden was aan ons 1e elftal, blijft deze functie uitoefenen. Het overige kader rondom het 1e elftal blijft ook intact. Zowel Ruud als John hebben duidelijk aangegeven dat zij niet de ambitie hebben om langdurig als trainer aan de slag te gaan, maar dat zij wel met ongelofelijk veel zin en inzet de komende tijd ons 1e elftal gaan trainen en begeleiden en dat geldt ook voor het overige kader.

Voor het bestuur en Voetbal Technische Zaken was het belangrijk dat de spelersgroep hierin gekend zou worden en wij hebben de invulling van onze trainersstaf aan hen voorgelegd en deze zijn hier unaniem mee akkoord gegaan. Er is geen exact tijdspad afgesproken ten aanzien van de definitieve opvolging van Edwin Hoogerdijk. Voor het bestuur van DVV is het van belang dat er voorlopig rust heerst binnen en rondom het 1e elftal en dat er een zeer capabele trainersstaf voor de groep staat, die bovendien DVV gekleurd is door het toetreden van John van Vulpen.

Als bestuur wensen wij de spelers van ons 1e elftal en het gehele kader van DVV 1 enorm veel succes toe. Wij zijn als bestuur van DVV altijd bereid om eventuele vragen en/of opmerkingen te beantwoorden van onze leden. Indien deze er zijn dan kunt u contact opnemen met ons bestuurslid voetbalzaken in de persoon van Frank van Loon.

Bij dezen delen wij u mee dat wij op 18 september jl. afscheid hebben genomen van Edwin Hoogerdijk. De reden hiervoor is dat er tussen Edwin en het bestuur een verschil van inzicht is met betrekking tot het te voeren technische beleid.

Voor ons is het nu zaak om op korte termijn vervanging voor Edwin te vinden. Zo gauw wij daar zicht op hebben, zullen wij u daarover informeren.

Het bestuur DVV

Overgang naar mobiel DWF en digitale spelerspassen m.i.v. seizoen 2017/2018

Met ingang van komend seizoen wordt de plastic spelerspas afgeschaft. In alle amateur voetbal competities wordt overgestapt op de Wedstrijdzaken-app, met daarin opgenomen de digitale spelerspassen en het mobiel digitaal wedstrijdformulier (DWF).

In navolging van andere takken van sport en pilots in het (zaal-)voetbal afgelopen seizoen, worden genoemde toepassingen komend seizoen ingezet door de KNVB met ondersteuning vanuit Sportlink. Alle wedstrijdzaken, zoals samenstelling van de teams voor een wedstrijd door teamkader, controle van spelerspassen en het invullen van de uitslag door de scheidsrechter wordt ondersteund door de Wedstrijdzaken app.

Onderstaand plaatje geeft in één oogopslag weer wat er staat te gebeuren:

Plaatje 1

Net als het DWF is de Wedstrijdzaken App (voorlopig) niet van toepassing voor JO11 en lagere teams. De uitslagen van deze wedstrijden worden net als voorheen vastgelegd in Sportlink door de scheidsrechter of wedstrijdsecretaris in de uitslagen lijst.

Wedstrijdzaken App

Als eerste is het handig dat het teamkader, een aantal spelers van het team en de scheidsrechter de beschikking hebben over een Smartphone (of tablet). Is dit niet het geval dat dien de thuisclub een Smartphone of tablet ter beschikking te hebben.
 De wedstrijdzaken app is te installeren via de Playstore of Appstore. Er is geen Windows versie beschikbaar.

Daarna moet je een account aanmaken om de App te kunnen gebruiken. Het e-mailadres dat je gaat gebruiken als account moet exact overeenstemmen met het e-mail adres dat is vastgelegd bij jouw gegevens in de ledenadministratie in Sportlink.

 Het is dus van groot belang dat je jouw e-mail adres aan de leden administrateur hebt doorgegeven!

Als je je hebt geregistreerd en bent ingelogd krijg je opties om:

  • het programma en uitslagen van je team te bekijken
  • het DWF van je team te bewerken
  • (push-) berichten te ontvangen
  • je digitale pas te bekijken en persoonlijke instellingen aan te passen
     

Gebruik Digitale Wedstrijdzaken App en Digitale Spelerspas

De plastic spelerspas is verleden tijd. Hierdoor is er veel minder werk en gedoe rondom het aanvragen (gaat veel sneller) en gebruiken van spelerspassen.
Alle spelende leden zijn lid van de KNVB en jouw gegevens, die van belang zijn voor de KNVB en DVV, liggen vast in een applicatie die Sportlink heet. In Sportlink worden ook de teams vastgelegd; welke spelers en welk teamkader behoren tot welk team. Uiteraard kan er voor een wedstrijd ook geschoven worden met een speler, zodat deze voor een ander team binnen DVV kan uitkomen.

Voordat een wedstrijd aanvangt, kan een speler of het teamkader de wedstrijdgegevens voor zijn team voorbereiden. Welke spelers staan in de basis en wie staan er reserve etc. Nadat dit is vastgelegd kan een official/scheidsrechter overigens nog aanpassingen aanbrengen in de gegevens tot na de wedstrijd.

Voordat een wedstrijd begint zal de scheidrechter de digitale wedstrijdpassen van de spelers controleren. Hij kiest in de Wedstrijdzaken App de wedstrijd die hij/zij gaat fluiten en roept de spelerspassen van de betreffende teams op. De scheidsrechter bepaalt waar hij/zij dat doet; op het veld of bijvoorbeeld in de kleedkamer.

Plaatje 2a

De scheidrechter zal een controle uitvoeren op de foto van de spelers. Zorg dus dat deze redelijk recent is. Mocht de foto niet goed lijken dan kan de scheidsrechter ook naar een andere id-kaart vragen.  Mocht bijvoorbeeld een speler van 16 jaar op het wedstrijdformulier staan bij een wedstrijd van JO15-3 dan zal hier meteen een melding over worden getoond in de App en dient de speler van het wedstrijdformulier te worden verwijderd.

Plaatje 3a

De scheidrechter legt uiteindelijk de uitslag en de bijzonderheden van de wedstrijd vast. Er is geen goedkeuring meer benodigd van de aanvoerders. Nadat het formulier is vastgelegd is er voor de teams een bezwaaroptie om bijvoorbeeld aan te geven dat de uitslag verkeerd is vastgelegd door de scheidsrechter.

Belangrijk is dus (net als bij het huidige/eerdere DWF) dat een wedstrijd goed wordt voorbereid om deze via de Wedstrijdzaken App soepeltjes  te kunnen afhandelen.

Wie wat mag doen met de Wedstrijdzaken App is afhankelijk van de rol die aan jou is toegewezen in Sportlink door de ledenadministrateur. Spelers en teamkader zullen alleen wijzigingen kunnen aanbrengen m.b.t. de wedstrijden van hun team. Een scheidrechter kan alle digitale passen van zowel uit- als thuisteam van een wedstrijd bekijken en een wedstrijd secretaris kan eigenlijk alle functies uitvoeren m.b.t. thuiswedstrijden van de club.

DVV en het mDWF

Veel informatie (en filmpjes) is of komt binnenkort beschikbaar op KNVB ASSIST (http://www.knvb.nl/assist), het online kennisplatform voor verenigingen. Bekijk voor aanvang van het seizoen deze info, zodat we bij DVV goed voorbereid zijn. Klik op onderstaande link voor de meest recente info:

http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/ondersteuning

Voor officials is er informatie te raadplegen op SCHEIDS ASSIST. Je vindt hier onder andere een lijst met veel gestelde vragen en antwoorden, die recent is uitgebreid:

Als er geen registratie mogelijk is met je e-mail adres stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het mailadres dat je wilt gebruiken bij DVV en voor de wedstrijdzaken-app van de KNVB.

Je ontvangt dan z.s.m. bericht dat het juiste mailadres bij de KNVB bekend is.

Als er geen registratie mogelijk is met uw emailadres stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het mailadres dat u wilt gebruiken bij DVV en voor de wedstrijd-app van de KNVB.

U ontvangt dan z.s.m. bericht dat het juiste mailadres bij de KNVB bekend is.

DVV 1 (Zondag) is komend seizoen alsnog ingedeeld in de 4e klasse D (i.p.v. in de 4e klasse F). Het team van trainer Edwin Hoogerdijk zal daardoor toch gaan uitkomen tegen clubs uit de Liemers/Achterhoek. Daar ging ook de sterke voorkeur naar uit.

Indeling 4e klasse D - zondag:

VVG '25 1
Loil sv 1
Sprinkhanen 1
DVV 1
Rijnland 1
Kilder 1
RKPSC 1
GSV '38 1
MvR 1
SDZZ 1
Doetinchem 1
Terborg 1
HC '03 1
Zeddam-Sint Joris 1

Ook DVV 1 (Zaterdag) is opnieuw ingedeeld en gaat uitkomen in de 4e klasse B.

Indeling 4e klasse B - zaterdag:

Zeewolde 1
EFC '58 1
Veluwse Boys 1
Prins Bernhard 1
Wodanseck 1
DVOV 1
Vierhouten'82 1
Harskamp 1
DVV 1
Paasberg De 1
Fortissimo 1
OVC '85 1

De nieuwe indeling is mede tot stand gekomen door het kordate handelen van onze wedstrijdsecretaris Senioren, Annelies van den Oord.

Hierbij een update/publicatie van de team indeling van het nieuwe voetbalseizoen (2017/2018)

De publicatie van 6 juli 2017 betreft een update en bevat de indelingen van de volgende teams:
- Jongens & gemengde teams: JO6 t/m JO13
- Meiden & Dames senioren teams: MO13 t/m MO19 & senioren dames
- Overige Jongens teams JO15 t/m JO19

TIP: voor de pc/laptop gebruiker gebruik "CTRL+F" en zoek de naam ;-)  

Typ en publicatiefouten onder voorbehoud!

voor de JO15 t/m JO19 zijn de teamindelingen onder voorbehoud en gelden onderstaande extra regels
ER KUNNEN NOG WIJZIGINGEN PLAATSVINDEN
AANVANG VAN DE COMPETITIE, ZOWEL VERPLAATSING
NAAR EEN HOGER TEAM ALS IN EEN LAGER TEAM

 Cc

JO19-1 & 2  
1 Giovanni van der Sluis
2 Damon Burgers
3 Bas van Steenbeek
4 Thomas Smit
5 Wessel Kleintjes
6 Youri van Vulpen
7 Calvin
8 Julian Leijser
9 Nick Hartjes
10 Kelvin Godschalk
11 Jordi Knispel
12 Nordin van Elk
13 Lars Egging
14 Justin de Jager
15 Sam van Essen
16 Luc Böhmer
17 Daniel
18 Bob Slendebroek
19 Job Wibbens
20 Luc van Loon
21 Roel Germans
22 Chris Faber
23 Mike van 't Wout
24 Tom Hoppenreijs
25 Jeroen van Hummel
26 Tim Burgers
27 Lucas Kornelis
28 Lars Schuiermanni
29 Collin Roording
30 Maerten van Brink
31 Maarten Verhaaf
   
JO19-3  
1 Jaron Bolleman (Kpr)
2 Lars de Geest
3 Mats van der Laan
4 Ramon Gronouwe
5 Niels Assink
6 Luke van Vlaanderen
7 Vincent Kok
8 Cody Janssen
9 Milan Bierens
10 Bjorn van Huet
11 Jarrin Ossevoort
12 Kenny van Loon
13 Michael Schaper
14 Kelvin Rijssemus
15 Tom Berends
16 Milo Willems
17 Marvin Zwartkruis
18 Jop Gerichhausen
19 Thomas Boeijink
   
JO17-1 & 2 Selectie  
1 Lars Aaldering
2 Jordy van Aken
3 Benjamin Bernards
4 Kjeld Brouwer
5 Davy van den Dam
6 Robin Dekker
7 Tristan Egging   
8 Thomas Gerritsen
9 Stan Getkate
10 Mikai de Geus
11 Stan Hartjes
12 Wouter Hendriks
13 Sam Kasteel         
14 Justin Kemic
15 Jordy de Kramer
16 Stijn Krechting
17 Roel laffra
18 Luca Leijser
19 Lucas Marogna
20 Devin Milder
21 Rick Mons
22 Youri Poorter   
23 Jorn Rietveld
24 Lucas Roording
25 Kel Stienessen
26 Emir Sulejmani
27 Ton Uddo
28 Reijnold Webb
29 Ryan Weber
30 Jesse Wild       
31 Milan Willemsen
   
JO17-3  
1 Luc Janssen (Kpr)
2 Max de Veer
3 Rutger van Benthem
4 Joost Helmers
5 Max Polak
6 Mathijs Hartman
7 Michael Hutchison
8 Bjorn Bies
9 Martijn Koopmans
10 Mischa van de Kracht
11 Rorick van Amersfoort
12 Daan Schut
13 Bobby Ma
14 Stefan Raben
15 Twan van Reem
16 Cas Weernink
17 Mick Bloemers
   
JO17-4  
1 Tim Hendriks (Kpr)
2 Mika Zwarts
3 Lars Middelkoop
4 Martijn van der Wielen
5 Justin Aarns
6 Jochem Woestenburg
7 Edin Berisha
8 Igor Baak
9 Indy Aleven
10 Mads Bakker
11 Thijmen Smidts
12 Thijs Berkel
13 Nick van Zwaaij
14 Thom Dekker
15 Brian Tiemessen
16 Niels Koppenol
17 David Stoks
   
JO17-5  
1 Jasper Kooij
2 Lucas Cellamare (Kpr)
3 Malik Da Silva Fernando
4 Domenique Janssen
5 Junior Tonen
6 Ruben Dekker
7 Ruben Gerritsen
8 Max Klaassen
9 Milan Korving
10 Youri Mik
11 Ruben Stellwag
12 Danick Zuidam
13 Roel Stinesen
14 Arkan Bakr
15 Fadi Faried Yonan
16 Rick Lejeune
17 Stefan Aalbers
18 Tom Heer (Kpr)
   
JO15-1  
1 Tom Hartjes (Kpr)
2 Noah Jager
3 Sam Biemans
4 Joel Rietbergen
5 Eva de Kler
6 Marijn van der Laan
7 Mendel Korfage
8 Manuel Riekerk
9 Sander Witkamp
10 Tristan den Hartog
11 Ole Gaertner
12 Daan van Dijk
13 Nils Dijks
14 Timo Verburgt
15 Argjend Hoti
16 Yanick Stark
   
JO15-2  
1 Sem Hoogerdijk (Kpr)
2 Chris van Loon
3 Levi Weijman
4 Liam Stoker
5 Sem Willems
6 Bob van der Loop
7 Ruben Venneman
8 Luca de Haan
9 Thijn Meijerink
10 Ryan Borst
11 Luuk Strasser
12 Rick van Helden
13 Jack Nijhuis
14 Denniz Diken
15 Max Untersalmberger
   
JO15-3  
1 Kishan Bansi (Kpr)
2 Raphael Horstman
3 Bas Sluman
4 Bart Berkel
5 Sander van Brandeburg
6 Koen van Huet
7 Bram Jacobse
8 Mika Lieve
9 Yari Kiewiet
10 Dyan Ensing
11 Daniel Faber
12 Jasper te Riele
13 Youri Hollebrand
14 Kevin Schuurman
15 Sander Bomhof
16 Thygo Frasa
   
JO15-4  
1 Dani de Lorme (Kpr)
2 Jorrik Haverdings
3 Alwin Hermsen
4 Leon Hoegen
5 Thijme Mulder
6 Lars Elbersen
7 Thijmen le Comte
8 Gaby Schrijver
9 Bram van den Born
10 Noah Hakvoort
11 Mick Verhaaf
12 Kevin Janzen
13 Thijs Bouhuis
14 Hares Hamidi
15 Kian Merkestein
16 Kjell Stevens
   
JO15-5  
1 Milan Tiemessen (Kpr)
2 Jasper Bruns
3 Mads van Vlaanderen
4 Nick Kreunen
5 Joey Verbeek
6 Robin Heij
7 Twan Blom
8 Sander van Uden
9 Senna Elbersen
10 Thijmen Evers
11 Job Greven
12 Younes Fgaier
13 Adriaan Boot
14 Thomas Leushuis
15 Job van Dijk
16 Omer Dursun
   
JO15-6  
1 Jeroen van der Wielen
2 Thijs Faber
3 Jelle Stoetman
4 Dylan Koenders (Kpr)
5 Nasrullah Jamaan
6 Tim Frederiks
7 Jarno Schoonderwoerd
8 Eran Klappers
9 Danny Ma
10 Robert Folkers
11 Lars Wicherink
12 Sem Moens
13 Camiel Warris (Kpr)
14 Luca Pili
15 Thomas Droppert
16 David Davdjan
   
JO15 - TRAINING INDELING  
1 Dean Krstov
  Zodra plek vrij is ingedeeld in team, tot die tijd meetrainen met een JO15 team
   
   
JONGENS & GEMENGDE TEAMS:  
JO13-1  
1 Sven de Weijer (Kpr)
2 Armando van Hemert
3 Jordy van den Bemt
4 Niek van Huet
5 Tycho van Westeneng
6 Luca  Randolfi
7 Finn  Kasteel
8 Teun  Uffing
9 Giedo  Warris
10 Nick  Hoonakker
11 Kas  Gudden
12 Mexx  Goorsenberg
13 David  Campman
14 Kyran Elbersen
   
   
JO13-2  
1 Kay Nijland (Kpr)
2 Stijn  Kroon
3 Dinand Dijkema
4 Koen Donderwinkel
5 Tijn Janssen
6 Dennis Hendriks
7 Luuk de Wit
8 Yme  Talsma
9 Ryan  Hendriks
10 Jesse  Frederiks
11 Daan  Sieders
12 Jesper  Mijnheer
13 ​Mic Fakkeldij
14 Sytse  Visser
   
   
JO13-3  
1 Brent  Elbersen (Kpr)
2 Chris  Louwerse
3 Joldas  Pinar
4 Robin  Veldmann
5 Nash van Merode
6 Emre  Kandemir
7 Colin Boerboom
8 Jesper Kiewiet
9 Jelte  Zwaga
10 Tim Wibbels
11 Lars Klein
12 Scott van Leijen
13 Tycho Hollebrand
14 Stef  Grotenhuis
   
   
JO13-4  
1 Joao  Tillman (Kpr)
2 Morris  Nijland
3 Fernando  Pineda Diaz
4 Hugo  Stevens
5 Stan  Vlaanderen
6 Wessel  Borst
7 Giel  Hulshorst
8 Jesse  Peters
9 Dirk  Koek
10 Bjorn  Tijdeman
11 Nick  Spaan
12 Damian  Lap
13 Donny Bosch
14 Luca van de Kracht
   
   
JO12-1  
1 Dani van der Kamp (Kpr)
2 Verian van Reem
3 Ties  Bruns
4 Floris le Comte
5 Nick  Stoker
6 Ahmet  Sakarya
7 Bryan  Otten
8 Joep  Stevens
9 Kay  Rutjes
10 Jorn  Meijerink
11 Mike  Weeda
12 Jelle  Smidts
13 Sem  Bosch
14 Nick  Schaefers
   
   
JO12-2  
1 Colin van den Boom (Kpr)
2 Ruben van de Beeten
3 Senna  Imming
4 Nicolas  Koense
5 Daan Putman
6 Gosse Talsma
7 Imran el Abdellaoui
8 Luca  Scholte
9 Sem de Wit
10 Siem  Jacobse
11 Thomas de Schoolmeester
12 Twan  Bottema
13 Finn  Elbersen
14 (Joey  Bruntink)
   
   
JO12-3  
1 Lucas  Hakvoort (Kpr)
2 Joris  Oude Veldhuis
3 Sven  Greven
4 Nobin  Othman
5 Lars  Boer
6 Issa  Al Jabouri
7 Tim  Grotenbreg
8 Sami  Abdellaoui
9 Glenn de Jager
10 Thijs van Dijck
11 Devin van Oosterom
12 Redouane  El Fakih
13 Fleur de Lange
14 Keyan  Thomassen
   
   
JO11-1  
1 Keano  Fonke (Kpr)
2 Mateja  Malesevic
3 Teun Aartsen
4 Brayden  Godschalk
5 Dave  Nijhuis
6 Jasper  Evers
7 Brian  Gloudie
8 Martisse Comans
9 Jari Hoonakker
   
   
JO11-2  
1 Luca  Meester (Kpr)
2 Yadon  Pinkster
3 Dante  Leito
4 Jonas Zieleman
5 Cas  Wacki
6 Djevlin  Werner
7 Sam  Jonkers
8 Jayden van der Schans
9 Sami  Salhi
   
   
JO11-3  
1 Ryan van Diek (Kpr)
2 Owen  Zweden
3 Lasse  Manders
4 Djem Richter
5 Ronan Kroon
6 Fabian  Yonan
7 Giuseppe  Ubing
8 Sven Jacobs
   
   
JO11-4  
1 Twan Greven (Kpr)
2 Joah Luites - van Scharrenburg
3 Luuk Klaassen
4 Yasser  Scholten
5 Daan  Klein (Res.-Kpr)
6 Rick  Folkers
7 Ragnar van den Broek
8 Milan Mohrmann
9 Ronaldo Hosmus
10 Joris Wenting (P)
   
   
JO10-1  
1 Ruben Boom (Kpr)
2 Xander Otten
3 Fedde Wensink
4 Tristan Zweden
5 Sietse Talsma
6 Tim Jansen
7 Lars van Wijngaarden
8 Bjorn de Weijer
9 Luca Koster
   
   
JO10-2  
1 Thiago Pietersen (Kpr)
2 Koen Hendriks
3 Jule Versluis
4 Luca Steens
5 Tim  Hamstra
6 Milan Jansen
7 Joep  Aanstoot (Res.-Kpr)
8 Jill Comans
9 Luuk Snel
   
   
JO10-3  
1 Indy Saalmink (Kpr)
2 Jayda Gerritsen
3 Lotte Booltink
4 Nanne Smits
5 Joshua Walter
6 Bjorn van de Kamp
7 Aron Hengeveld 
8 Vera Elbersen
9 Mick  Heeregrave
   
   
JO9-1  
1 Xiano van Wolferen (Kpr)
2 Sven  Rhebergen
3 Nees Aartsen
4 Jevon Blackson
5 Tristan Rooijakkers
6 Yannick  Gudden
7 Jerrin van Maanen
8 Jaydrick Panneflek
   
   
JO9-2  
1 Alexander  Crum
2 Benjamin  Crum
3 Owen  Thomas (R-kpr)
4 Bram Abbing
5 Tobias  Smits
6 Sam Derksen
7 Dinand  Schoutsen
8 Teun  Bruns
   
   
JO9-3  
1 Kensley Abbing (Kpr)
2 Thijs Bleeker
3 Jaaike Dijkstra
4 Storm Crusio
5 Julian Blij
6 Jayden Tieman
7 Jay Horrel
8 Delano Loos 
   
   
JO9-4  
1 Marley van Limbeek (R-kpr)
2 Justin Westerhuis (Reuser) 
3 Roben Abbing
4 Daan Huting
5 Bryan Jellema
6 Stijn de Wit
7 Djayden van Buren (Willemsen)
8 Teun Vermeer
   
   
JO9-5  
1 Yves van der Logt
2 Mano Breukhof
3 Youp van Wissen
4 Jairo van der Have
5 Niek Philipsen
6 Annelin Boers (P)
7 Vico (P)
8 Levi van zomeren (P)
   
   
JO8-1  
1 Luca  Boogaard (Kpr)
2 Danyo  Rutjes
3 Rafael Hoogeveen
4 Seva  Terpstra - Pelykh
5 Luca  Baerends
6 Dean Buitenhuis
7 Lars Evers
8 Thijn Philipsen
   
   
JO8-2  
1 Kian Grootaarts
2 Milan  Verhoef
3 Jelte Janssen
4 Guney Ozdemir
5 Tygo Holtrop
6 Luca van den Hurk
7 Levi  Spaan
8 Finn Hansen
   
   
JO8-3  
1 Stijn Rikken
2 Robin Hussein Bakr
3 Ayden Deveci
4 Bjorn Egging
5 Damain van Hal
6 Jimi Zieleman
7 Mick Gerrits
8 Gino Lurks
   
   
JO8-4  
1 Mick van Buuren
2 Bo  Cornelissen
3 Jurre van den Broek
4 Liz van der Steen
5 Tom Rijsterborgh
6 Floyd Cederblad (P)
7 Rafael van Ansem (P)
8 Semi Aksoy (P)
   
   
JO7-1  
1 Ruben  Wenneker
2 Sylas Hoornenborg (Centen)
3 Bas  Muis
4 Stijn  Muis
5 Sanne van Wissen
6 Marley - Jay  Alberto
7 Kick  Scholten
8 Per de Goey
9 Figo de Kinder
   
   
JO7-2  
1 Baris Kandemir (P)
2 Bram Scholten (P)
3 Kyan Horrel (P)
4 Esmee Klok (P)
   
   
JO6-1  
1 Dex  Rietbergen
2 Dylan Vlijm
3 Lucas Xujan (P)
4 Cas van Daalen (P)
5 Joop Driessen (P)
   
VR1_zondag (11x11)  
1 Derya Ergul
2 Doran Eijkelkamp
3 Eline Veens
4 Esmee Hermsen
5 Isabel de Vries
6 Joyce Rijkaart     
7 Kika van Keimpema
8 Kim Gerritsen
9 Kim Hagen
10 Lana Mes
11 Laura Beek (DV)
12 Marloes Jansen
13 Naomi Janssen
14 Niene Klarenbeek 
15 Rowen van de Meeberg 
16 Sanne Dekker
17 Sanne Tilleman
18 Sam Bolle
19 Vera Wieleman (traint alleen)
   
   
VR1_zaterdag (11x11)  
1 Anouk Geurds
2 Dunja Muller (DV) 
3 Esther Mons 
4 Floor Pelgrim
5 Inez Geurds   
6 Iris Folman 
7 Josephine van Assema
8 Julia Vermeer
9 Kim Janssen
10 Lianne van Schaik
11 Lisette Willems
12 Lola Witjes
13 Lotte Oogjes
14 Mabel Hoogerdijk
15 Romy Vermeer
16 Terra Lenderink
   
   
VR 30+ (7x7) vrijdagavond  
1 Barbara Mutter
2 Brendy Maandag
3 Chantal Peijer
4 Femke Senhorst
5 Gwen Kemperman
6 Jo - Ann Muis
7 Joyce Loos - Hogerhorst
8 Laura Hoebink
9 Liane Steens
10 Linda de Haan
11 Martine Willemsen
12 Malayka Holland-Peters (traint alleen)
13 Natasja Cornelisse
14 Sabine Hagen
15 Viona Olsman - Megens
16 Yvette Kersten
   
   
MO17-1 (11x11)  
1 Amanda Derksen
2 Amber Leenders
3 Annemijn le Comte
4 Britt Weijde
5 Celine Kwabek (DV)
6 Fleur Meuleman
7 Hajir Fadhil
8 Ilse Groothuizen
9 Iman Peelen
10 Ilse van Velsen
11 Iris Riekerk
12 Isabel Thedinga
13 Julia Groeneveld
14 Karlijn Gerichhausen
15 Lotus ter Voert
16 Maaike Burgers
17 Melanie Mullier
18 Merel van der Laan
19 Romy Rietbergen
20 Sabine Holdijk
   
   
MO15-1 (11x11)  
1 Amy Benedict
2 Anne Sieders
3 Aybuke Demirel
4 Callista Olzheim
5 Indy Simon
6 Iris Egging
7 Isa van Loon
8 Isis Kroon
9 Manon Visser
10 Quinty van Westeneng
11 Roxy Roording
12 Sam Cornelissen (DV)
13 Samira van Verseveld
14 Senna Scholte
15 Tessa Leijte
16 Yara Verhoef
   
   
MO15-2   (11x11)  
1 Britte Gaertner
2 Chimene Vlug
3 Enya Heijmer
4 Esmee Kiezenberg (DV)
5 Imke Reijnierse
6 Karlijn Jacobs
7 Kim van Ekelenburg
8 Kim Hooijmans
9 Leona Bosch
10 Lisa van Dijk
11 Mirthe Tuinman
12 Mylou Dekker
13 Noa van Galen
14 Sanne van Wijk
15 Shanna Praster
   
   
MO13-1 (11x11)  
1 Aimy Rietbergen
2 Aniek Haverdings 
3 Bente Geutjes
4 Britt Adam Oras
5 Floor Helmers
6 Iza de Goeij
7 Jasmijn Muijser
8 Jutha Niehof
9 Madelief Verschore
10 Manon van Overveld
11 Marlina Couzijnse
12 Megan Nijland
13 Nikky Comans
14 Nora Muijser
15 Romee Verbeek
   
   
MO13-2 (7x7)  
1 Amy Koense
2 Claudia van Wessel
3 Femke Mittendorff
4 Fidan Cimen (start met 3 proeftrainingen)
5 Liat Blum
6 Lotte Staring
7 Lucie Korfage
8 Michelle van den Bemt
9 Michelle Vlug
10 Nienke Thijssen
11 Nikki Steentjes
12 Romaysa Ajaoud

Beste mensen, 

Het voetbalseizoen 2016-2017 is voorbij en dat betekent dat er niet op de velden gevoetbald mag worden tot de start van het nieuwe voetbalseizoen.  

Het hek is gesloten en de borden verboden toegang bevestigen andermaal dat het verboden is zich te begeven op ons sportpark.. 

Met de gemeente Duiven hebben wij de afspraak gemaakt dat de pas aangestelde Boa's (buitengewoon opsporingsambtenaar) vanaf heden toezicht zullen houden op handhaving van dit verbod.  

Tot 17 juli aanstaande zullen de beide Boa's eenieder (ook DVV-leden) die zich op het DVV terrein bevindt waarschuwen op dit verbod en indien men na 17 juli toch het sportpak betreedt dan zal worden overgegaan tot verbalisering.  

Deze maatregel komt niet zomaar uit de lucht vallen.

De vakantietijd is nog maar nauwelijks begonnen of we worden al weer geconfronteerd met klachten over horden jongeren die zich illegaal op onze velden begeven en daar heel veel rotzooi achterlaten.

Lege flessen, pizza dozen, chips zakken, kapotte kleding: kortom enorme troep overal! 

In het vertrouwen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, verblijf ik, 

met vriendelijke groet,

Hugo Boschker ( voorzitter DVV)