iq option registration fee Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

binary options trading real

binary options trading signals pdf

The Gambia IQ option

Hungary IQ option

Meer dan 250vrijwilligers verspreid over 19 commissies maken het mogelijk dat alle trainingen, wedstrijden en activiteiten - waarbij wekelijks meer dan 5.000 bezoekers op af komen - ook daadwerkelijk kunnen plaatsvinden.

DVV bestaat voor een gedeelte door de ondersteuning van sponsoren. Ruim 200 bedrijven ondersteunen DVV via de business club of direct als sponsor van DVV.
Daarnaast ondersteunen zo'n 165 particuliere leden van de club van 100 nieuwe projecten om DVV steeds weer up to date te houden en verder te innoveren.

Andere vrienden van DVV zijn bijvoorbeeld ambassadeur Rene Meulensteen en convenant partner Vitesse.

DVV is in 2011 met social media gestart en is met een team bezig om diverse media met elkaar te combineren en blijvend te innoveren om tot een betere en actuelere communicatie te komen:
- ruim 1.100 volgers op Twitter;
- 547 checkins Foursquare;
- Facebook heeft ruim 3.400 directe bezoekers en een indirect bereik van ruim 40.000 meelezers;
- Hyves neemt af en Facebook neemt toe; Dit is de reden dat wij met Hyves gestopt zijn.
- LinkedIn DVV groep;
- Onze website heeft weer meer dan 500.000 hits per jaar gebracht;
- Daarnaast zijn onze filmpjes op het DVV You Tube kanaal zo’n 3.400 keer bekeken.

DVV heeft net als Duiven een regionale uitstraling en heeft een groot aanzien in de Liemers.
Uit de registers blijkt dat de kerk van Duiven al in 838 wordt genoemd en dat Duiven is uitgegroeid tot een woonplaats waar ruim 25.500 mensen zich hebben gehuisvest.
Doordat Duiven een groeikern is geweest, werken er ook veel mensen buiten hun woongebied als Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Nijmegen, Utrecht en Zwolle.

Met goede voorzieningen als een overdekt winkelcentrum, overdekt zwembad en het industrieterrein aan de A12, is Duiven in het knooppunt Arnhem –grensstreek Duitsland een belangrijk zakelijk bolwerk geworden waar ondertussen ook veel bekende namen als IKEA, Intratuin, Makro, Praxis en Sorbo gehuisvest zijn.

Om de wens maatschappelijk betrokken te zijn ook in daden om te zetten is DVV sinds 2011 maatschappelijk partner van Spieren voor Spieren. DVV 1 heeft drie jaar met Spieren voor Spieren op de borst gelopen en is sinds 2010 de thuisbasis en organisator van het jaarlijks te houden Fagro Bedrijven Voetbal Toernooi voor Spieren voor Spieren.

DVV is dan ook een Betrokken, Ambitieuze en Sportieve spil in de Duivense – Liemerse gemeenschap.

__________________________________________

Deze statistieken zijn bijgewerkt in de maand juli 2013