Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

f Wellicht overbodig, maar toch willen wij u namens het bestuur wijzen op het feit dat DVV NIET aansprakelijk kan worden gesteld voor beschadigde en/of zoekgeraakte eigendommen. Voor de mensen die waardevolle spullen meenemen naar DVV hebben wij de tip om deze tijdens een training of wedstrijd in bewaring te geven bij bekenden van u die komen kijken (bij voorkeur) of bij de dienstdoende mensen van accommodatiebeheer. Echter, deze laatsten kunnen op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld indien, om welke reden dan ook, iets wordt beschadigd of zoek raakt. Geadviseerd wordt om waardevolle spullen NIET mee te nemen naar trainingen en/of wedstrijden.

De DVV leden die zijn aangemeld bij de KNVB zijn voor de wedstrijden en trainingen verzekerd conform de KNVB verzekering. Voor meer informatie stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Vervoer naar uitwedstrijden

 Het vervoer naar uitwedstrijden dient door de teambegeleiders in samenwerkingmet de ouders/verzorgers van jeugdleden te gebeuren. De teambegeleider maakt daarover afspraken. Rij voorzichtig en zorg dat u weet waar en wat de eindbestemming is.

Extra regeling voor vervoer van kinderen in de auto:

De bestuurder moet minimaal een WA autoverzekering hebben plus een inzittenden verzekering. De auto moet tevens APK zijn goedgekeurd. De bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Men mag niet meer personen vervoeren dan wettelijk is toegestaan (4 volwassenen, of 2 volwassenen en 3 kinderen). Personenbusjes maximaal 9 personen inclusief bestuurder. Geadviseerd wordt dat in de auto een brandblusser aanwezig is. De bestuurder mag geen geestverruimende middelen (zoals alcohol en drugs) gebruiken voor en tijdens het vervoer van spelers.
Voorin en achterin de auto moet de bestuurder en de passagiers gebruik maken van de beschikbare gordels. Kinderen jonger dan 12 jaar en kleiner dan 1,35 meter met een maximaal gewicht van 36 kilo moeten zowel voorin als achterin gebruik maken van een kinderzitje of zitting verhoger van een goedgekeurd merk. De driepuntsgordel als heupgordel gebruiken mag niet. In auto’s zonder gordels mogen kinderen korter dan 1,35 meter alleen achterin worden vervoerd. Op www.anwb.nl kunt u uitgebreide en de meest actuele informatie omtrent bovenstaande regels vinden. 

Voetballen na sluitingstijd

Voetballen na sluitingstijd was tot voor kort mogelijk op het kunstgrasveld voor de leden van DVV. Na de vele vernielingen die de laatste tijd hebben plaatsgevonden heeft het bestuur moet besluiten dit niet langer meer toe te staan. Er zijn bordjes geplaatst met verboden toegang; dit betekent dus dat je niet meer na sluitingstijd het terrein op mag. Indien dit toch gebeurd zal de politie worden ingeschakeld.
Het is jammer dat de goeden onder de kwaden moeten lijden maar het bestuur vindt dat zij geen andere keus heeft.
Tijdens de openingstijden kan er, indien er geen training of wedstrijd plaatsvindt, op het kunstgrasveld gevoetbald worden. Het sportpark kan dan gewoon via de hoofdingang worden betreden.