Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

Beste trainers / leiders.

Ieder jaar worden er weer door toernooicommissies van diverse verenigingen toernooien georganiseerd, zowel aan het eind als tijdens het seizoen. Bij DVV is dat voor onze pupillen ieder jaar het eerste weekend van juni. Voor de spelers is dat altijd weer een geweldige happening en een leuke afsluiting van het seizoen. Om voor alle teams een beetje duidelijkheid en overzicht te scheppen zijn alle uittoernooien, die bij ons bekend zijn, op de DVV-site geplaatst.

Kijk op de site bij activiteiten – toernooien. Bij de kolom open – toernooien buiten DVV vinden jullie een schema met daarop datum, organiserende vereniging, voor welke teams en welk niveau het toernooi bedoeld is en eventuele verdere info. Er staat voor iedereen wel iets bij, voor zowel mini’s, pupillen, junioren als senioren heren en dames. Iedere 2 weken zal het schema aangepast worden.

Bij ieder toernooi hoort een officieel inschrijfformulier. Deze is aan te vragen bij de toernooicommissie van DVV onder toernooicommissie@dvvduiven nl.

Graag zien we jullie aanvragen tegemoet.

Met sportieve groet,
DVV toernooicommissie