iq option millionaire Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

Youtube

Uit de fanshop

binary options trading nigeria

how to trade binary options video

Die besten binären Optionen Trader

2

Yanick begon in de wissel, omdat hij begin van de week nog ziek was en Bas en Bart zijn helaas geblesseerd. Gelukkig was Thygo Frasa bereid om na de wedstrijd van zijn eigen team bij ons op de bank plaats te nemen. Bedankt Thygo!

DVV begon fel aan de wedstrijd. Vanaf de 1e minuut werd OVC onder druk gezet. Met name het middenveld van DVV maakte het verschil. Bob, Timo en Chris waren niet te stoppen. Veel duels werden gewonnen en regelmatig werden de voorwaartsen met mooie pasjes de diepte in gestuurd.

De trainer van OVC leek ook duidelijk verrast door de strijdwijze van DVV. In de eerste 20 minuten wisselde hij al een keer of vier.

Het fysiek sterke OVC kwam er voetballend helemaal niet aan te pas. Maar ook op fysiek terrein hadden ze het overduidelijk moeilijk tegen het sterke DVV. Ook al waren sommige spelers van OVC ruim een kop groter dan de spelers van DVV, het maakte allemaal niet uit in de 1e helft.

Toch was de 1e grote mogelijkheid van de wedstrijd voor OVC, maar gelukkig ging het schot voorlangs. Met uitzondering van deze kans wist OVC in de 1e helft verder niet in de buurt van keeper Sem te komen. De achterhoede stond met Thijn, Liam, Ruben en Sem goed. Geconcentreerd spelend werden de duels gewonnen en kwamen de sterke spits en gevaarlijke rechtsbuiten nauwelijks in het stuk voor.

Na een minuut of 18 speelde Timo de bal naar onze rechtsbuiten Luca en hij speelde de bal richting de 16 meter. Daar werd de bal aangenomen en keurig afgelegd op Argjend die de keeper van OVC passeerde met een harde schuiver laag in de hoek; 1-0. Dit was een zeer verdiende voorsprong.

Maar DVV ging gewoon door na de openingstreffer. Er werd geen gas terug genomen, maar eerder nog een tandje bijgeschakeld. Natuurlijk probeerde OVC de wedstrijd wel te keren, maar het lukte ze gewoon niet. Dit was met name de verdienste van DVV. Wel was het jammer dat DVV zichzelf niet beloonde met meer doelpunten, want voor rust had de wedstrijd al op slot kunnen zitten. Met name Yanick kwam 2 keer uitstekend vrij voor de keeper. De 1e keer speelde hij hem over de keeper van OVC heen, maar belandde de bal helaas net naast het doel. De 2e keer wilde hij keurig afleggen op Bob, maar miste het pasje de juiste nauwkeurigheid. Zelf schieten was achteraf de beste optie geweest.

Met een 1-0 voorsprong ging DVV aan de limonade.

De grote vraag was nu: kon DVV het enorme tempo van de 1e helft een vervolg geven in de 2e helft! Want, op deze manier voetballen, dat kost heel veel kracht.

In de 2e helft was duidelijk te merken dat de spelers van OVC in de rust het één en ander te horen hadden gekregen van hun trainer. OVC tapte uit een ander vaatje. Daarbij werden ze geholpen door de wind die in de 2e helft meer kracht had en die OVC duidelijk mee had.

In het begin van de 2e helft werd er met name op de helft van DVV gevoetbald. OVC gooide wat meer strijd erin en DVV had het duidelijk lastig met de zwaardere omstandigheden. In het 1e kwartier van de 2e helft kreeg OVC 2 goede mogelijkheden. De 1e mogelijkheid leek gevaarlijker dan dat het was en de bal belandde uiteindelijk dan ook eenvoudig in de handen van keeper Sem, die goed naar de bal bleef kijken.

De 2e mogelijkheid was wel een goede kans. De bal werd van rechts voor gegeven richting de 5-meter lijn recht voor het DVV-doel. Gelukkig voor DVV schoot de mee opgekomen middenvelder de bal wild over. Dit was echt een goede kans op de gelijkmaker.

Verdere kansen kreeg OVC niet echt. Met veel kunst en vliegwerk werden de ballen tegen gehouden door DVV. Het was mooi te zien dat iedereen alles gaf om deze wedstrijd uiteindelijk over de streep te trekken. Een streep door de rekening was wel het uitvallen van rechtsback Thijn. Na het uitvallen van Thijn had DVV het wel even lastig om positioneel weer goed te staan. Maar na een minuut of 7 herpakte het team zich. Chris pakte de positie van Thijn over op rechtsback en Levi nam de positie van Chris over op het middenveld.

Het was uiteindelijk Yanick die tegen de verhouding in de overwinning bij DVV bracht. Yanick kreeg de bal aan de linkerkant van het veld rond de middenlijn. Vervolgens ging hij op snelheid en met heel veel power 2 man van OVC voorbij en kwam vervolgens alleen voor de keeper. Voor de keeper uitgekomen bleef hij vervolgens heel rustig en schoof de bal beheerst langs de uitkomende keeper; 2-0.

Dit was absoluut een bevrijdende treffer. OVC kreeg hierdoor een enorme dreun te verwerken en DVV kreeg veel vertrouwen van deze 2-0. In de minuten daarna merkte je dat DVV het niveau van de 1e helft weer oppikte en de tegenstander zijn wil oplegde. Dit resulteerde in nog een paar mooie kansen van Argjend en Yanick. Jammer dat de 3-0 niet viel! Uiteindelijk bleef het 2-0 voor DVV.

DVV werd beloond voor het goede spel en boekte een verdiende overwinning tegen de koploper. Qua punten staan beide ploegen nu gelijk, mar OVC moet nog 2 wedstrijden inhalen. We zijn benieuwd wat er nog mogelijk is!

Door Christiaan Venneman