Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

Youtube

Uit de fanshop

Vitesse Scoutingdagen 1000x1000px

 

Dit jaar organiseert de Vitesse Voetbalschool de Vitesse Scoutingdagen voor het eerst in een totaal nieuwe opzet! Benieuwd? Schrijf je dan in!

De Vitesse Voetbalschool organiseert bij alle convenantclubs een Vitesse Scoutingdag. Tijdens deze middagen worden de trainingen verzorgd door trainers van de Vitesse Voetbalschool. Door middel van zes verschillende oefeningen worden allerlei tips en tricks aan de jonge talenten uitgelegd. Samen met de trainers werken de deelnemers aan hun techniek, en leren zij hoe ze het beste kunnen passen, trappen en afwerken. Tot slot wordt de voetbalmiddag afgesloten met een toernooi.

Uiteraard zijn er ook scouts aanwezig om jonge talenten tijdens deze middagen te ontdekken! Door de nieuwe opzet van het programma vallen de kwaliteiten van de talenten nóg eerder op bij de scouts. Wie weet word jij de nieuwe Ricky van Wolfswinkel! Daarnaast komt op elke Scoutingdag een mystery guest van Vitesse op bezoek.

Meedoen?

Iedereen van zes tot en met veertien jaar kan zich inschrijven voor de Vitesse Scoutingdagen via Vitesse.nl/voetbalschool. Deelname aan een Scoutingdag kost € 25,-.

Woensdag 22 maart 2017 @ DVV