make money in binary options Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

Youtube

Uit de fanshop

IMG 20170407 WA0006
Beste DVV-ers,
 
Evenals voorgaande jaren werden er ook dit jaar DVV-talenten uitgenodigd door Betaald Voetbal Organsities (BVO's). Er zijn diverse spelertjes gelukkig gemaakt door clubs uit de regio. Vitesse (onze convenantclub), NEC en De Graafschap meldden zich voor een aantal spelers uit onze opleiding en ook de KNVB liet ons niet links liggen en nodigde spelers uit voor de regio-selectie.
 
Dit jaar mogen we wel spreken van een top-jaar bij DVV. Maarliefst 11 jonge voetballers uit de onderbouw (t/m O13), werden tot op heden uitgenodigd voor stage-activiteiten. Dat is iets om heel erg trots op te zijn. Natuurlijk beschikken deze mannen over een flinke dosis talent, maar het is ook mede aan onze trainers, opleiding en technische staf te danken, dat deze mannen dit hebben kunnen bereiken. Een bedankje voor de betrokken vrijwilligers is op zijn plaats. Om de kids in het zonnetje te zetten, hebben we foto's gemaakt en sloten we in de kantine af met een glaasje drinken en een zakje chips.
 
De mannen hebben genoten van de voetbalactiviteiten en sommigen doe nog steeds hun best bij een BVO. Het belangrijkste is dat ze plezier hebben in iets wat ze graag doen. Voetballen!!! ... en dan ben je bij DVV op de juiste plek, waar we met plezier presteren.
 
Op de foto v.l.n.r. boven; Liam Stoker (KNVB), Luca Randolfi (NEC/Vitesse), Ruben Boom (Vitesse/NEC) en Nick Schaefers (Vitesse/KNVB),
onder; Jaydrick Panneflek (Vitesse/NEC/De Graafschap), Seva Terpstra (Vitesse), Sven de Weijer (NEC/KNVB) en Danyo Rutjes (Vitesse/NEC).
 
Niet op de groepsfoto; Nees Aartsen (Vitesse/NEC), Chris van Loon (KNVB) en Joep Stevens (Vitesse/De Graafschap/KNVB) 
 
Marc Schaefers
Hoofd VTZ Onderbouw