Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

Youtube

Uit de fanshop

Was ist redwood binäre Optionen KEVIN HARMSEN (19) NIEUWE HOOFDTRAINER DVV 0.13-1

DVV en Kevin Harmsen zijn afgelopen week overeengekomen dat Kevin volgend seizoen start als Hoofdtrainer van DVV O.13-1. DVV wil jeugdige trainers graag de kans geven om een pupillenteam te trainen en ze helpen om zich als trainer door te ontwikkelen. Daarom is DVV erg blij dat Kevin, die in de 1e selectie speelt en zijn hele jeugdopleiding bij DVV doorliep, deze stap maakt.  

forex vs opzioni binarie
IMG 0557

binäre Optionen, wie funktionieren sie
Reactie Kevin:
Binäre Optionen kostenloses Handelskonto  Mijn naam is Kevin Harmsen. Ik ben 19 jaar en ik zit op het CIOS in Arnhem. Via school heb ik mijn TC-lll jeugd diploma gehaald. Die wil ik natuurlijk wel benutten. Daarom heb ik ervoor gekozen om aankomend seizoen hoofdtrainer van DVV O.13-1 te worden.

Ik heb al twee jaar lang als assistent-trainer bij de toenmalige D1 en techniektrainer rondgelopen en veel geleerd. Daarom wil ik de dingen die ik heb geleerd toepassen in de praktijk. Ik wil de VTON leerlijn doorzetten om uiteindelijk te komen tot: met plezier presteren. 

binary options banking Reactie Marc Schaefers (vtz) :  Sinds het begin van dit seizoen ben ik bij DVV werkzaam als Hoofd VTZ-onderbouw. Ik heb Frank van Huet opgevolgd in deze mooie rol. Frank heeft mij de functie op een prima wijze overgedragen en de ins & outs en filosofie van DVV kenbaar gemaakt. Ik vind het een hele mooie uitdaging en doe dit met veel plezier en passie voor onze jeugd.

Onze jeugd staat op een hoog plan bij DVV. Zo ook het niveau! Iets waar we trots op mogen zijn. Om dit niveau te behouden en de jeugd op een nog hoger plan te krijgen, ben ik ook van mening dat we goede trainers moeten hebben. Die hebben we nu ook, gezien het niveau, maar alles kan beter.

We zijn op zoek gegaan naar jongere trainers, die onze selecties willen begeleiden. Jonge spelers van DVV waar de kids tegenop kunnen kijken en zeker iets van kunnen leren. Maar, ook om de jonge trainer een kans te geven om zich op trainersgebied te ontwikkelen.

De eerste trainer hebben we 30 januari jl. mogen "contracteren". Zijn naam is Kevin Harmsen. Ik ben zeer verheugd met zijn komst en wil hem èn zijn team voor komend seizoen alvast heel veel succes en voetbalplezier wensen.

Reactie Frank van Huet (vtz):  In de nieuwe functie Hoofd Opleidingen kreeg ik begin dit seizoen van het bestuur de opdracht om binnen de jeugdopleiding van DVV een duidelijke en herkenbare (voetbaltechnische) leerlijn uit te rollen. Een rode draad waarbij trainers trainen aan de hand van voetbaldoelstellingen die passen bij de leeftijd. Ter ondersteuning krijgen alle DVV-jeugdtrainers geschikte  trainingen compleet en digitaal aangeboden. Jeugdtrainers trainen niet om kampioen te worden, maar om spelers beter te maken en voor te bereiden op de volgende stap. 

Kevin traint vanaf komend seizoen DVV 0.13-1 en daar zijn wij binnen Voetbaltechnische Zaken erg blij mee! Kevin kent de leerlijn en weet wat er van hem wordt verwacht. Hij kan rekenen op volledige ondersteuning en het vertrouwen van VTZ. Samen bekijken we op welke wijze Kevin zich als trainer kan doorontwikkelen. Een nieuwe, mooie en leerzame uitdaging waarbij we Kevin veel plezier en allesucces toewensen!

Wil jij je binnen DVV ook graag ontwikkelen als jeugdtrainer van een pupillenteam? Neem dan contact op met Marc Schaefers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Frank van Huet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Samen bespreken we welk team het best bij jou past en op welke wijze je je kunt en wilt doorontwikkelen. Natuurlijk is het mogelijk een trainerscursus of stage te volgen of een interessante bijeenkomst bij te wonen.