Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

Youtube

Uit de fanshop

 

P1180584

Afgelopen zaterdag heeft O13-1 opnieuw 3 punten gepakt in de 1e klasse. Het begin van de wedstrijd deed echter heel even anders vermoeden. 

 Op papier zou de ploeg Blauw Geel moeten kunnen pakken. Maar de praktijk wijst soms anders uit. Het vertoonde spel was wat stroperig en matjes. Een hoop gebrei met weinig goed uitgespeelde kansen. Naast dat de spelers voorin maar met moeite bij het doel van de tegenstander konden komen, moest ook de verdediging de kop er goed bijhouden achterin. De snelle spelers van de ploeg uit Ede hadden dat door en wisten bij matig uitverdedigen de bal te onderscheppen. De spits rondde koeltjes af met een puntertje. Als O13-1 nog niet wakker was, dan nu wel. De 0-1 was een dompertje maar geen reden tot paniek. DVV had immers een duidelijk overwicht, die doelpunten zouden toch echt wel een keer moeten gaan vallen. Niet veel later was het dan ook raak. Levi werkte de 1-1 tegen de touwen. Er was nog kans op meer voor de rust, maar hier bleef het bij.

Ook in de tweede helft had DVV een duidelijk overwicht. Ook nu duurde het wel weer even voordat de ploeg het net wist te vinden. Blauw Geel beet namelijk goed van zich af en liet bij vlagen ook aardig voetbal zien. DVV was echter de betere ploeg en maakte verdiend de 2-1, 3-1 en 4-1. Argjend was twee maal trefzeker en Timo trof doel vanaf 11 meter. Naast deze doelpunten waren er ook nog legio kansen, maar de teller stokte bij 4.

De tweede helft herpakte het team zich prima, teken van stukje weerbaarheid en zelfvertrouwen. Al met al een zeer terechte uitslag. Komende zaterdag gaat de ploeg opnieuw voor de volle winst!

Ook was het de week van de scheidsrechters. Want waar zou de club zijn zonder hen? Jeugdscheidsrechter Tom Schepers floot een goede wedstrijd. Hij werd tijdens het duel via een headset begeleid door Eric Braamhaar. Ook een mooie ervaring voor Tom.

Namens JO13-1, Tom en alle andere scheidsrechters: bedankt!