binären Optionen Roboter Australien Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

Youtube

Uit de fanshop

team

binäre Optionen Bollinger-Bänder mit Maandag 29 augustus: DVV JO13-1 speelt goede 1e helft maar heeft het lastig in de 2e helft.

Op maandag 29 augustus jl. stond de 1e bekerwedstijd op de agenda. Thuis moesten de mannen het opnemen tegen Orion JO13-1.

De poule ziet er als volgt uit:

- Orion JO13-1

- De Treffers JO13-1

- MVR JO13-1

Op zich een mooie poule; 3 teams die in de 1e klasse uitkomen en 1 team uit de hoofdklasse (Orion).

Op papier moest DVV het direct opnemen tegen de sterkste tegenstander. Orion had inmiddels al 2 wedstrijden achter de rug en had deze ook met ruime cijfers begonnen.

DVV moest in verband met de vakantie nog 4 vaste krachten missen. Gelukkig waren Luca, Jordy, Cas en Dinand bereid om mee te doen en JO13 hiermee een dienst te bewijzen. Bedankt mannen!

team1

DVV speelde de 1e helft erg sterk en had duidelijk een veldoverwicht. Orion kwam er niet aan te pas en is in de 1e helft nauwelijks gevaarlijk geweest. Na ongeveer een minuut of 10 kwam DVV op 1-0. Jordy gaf de bal mooi mee aan Levi en Levi schoot de bal 1 op 1 met de keeper onberispelijk in; 1-0.

In het vervolg van de 1e helft bleef DVV de betere ploeg. Ondanks verschillende goed uitgespeelde kansen bleef het 1-0. DVV beloonde zichzelf niet voor het goede spel.

Omdat de trainer tegen het einde van de 1e helft wat moest wisselen en enkele spelers op andere posities gingen spelen kenterde de wedstrijd iets. Orion kwam iets meer in het spel voor en werd iets dreigender. Toch bleef het 1-0 tot de rust.

Na rust werd Orion duidelijk sterker. Het spel golfde duidelijk op en neer. Zowel DVV als Orion kregen kansen. Voor DVV hadden Timo, Argjend en Luca goede mogelijkheden. Aan de andere kant kreeg Orion ook goede mogelijkheden. Gelukkig was onze keeper Sem in uitstekende vorm. Met diverse goede reddingen hield hij zijn doel schoon. Toch kwam Orion na ongeveer een kwartier in de 2e helft toch op gelijke hoogte. Na een aantal aanvallen achter elkaar belandde de bal op een meter of 10 van het DVV-doel voor de voeten van een Orion-aanvaller die verwoestend uithaalde; 1-1.

In het laatste kwartier was het erg spannend. DVV kreeg nog enkele mogelijkheden maar toch kreeg Orion de beste kansen. Deze kansen ontstonden vooral uit dode spelmomenten. De kopsterke spelers van Orion zorgden voor veel gevaar. DVV-keeper Sem verrichtte tot 2 keer toe een fantastische redding door de bal net onder de lat uit het doel te ronselen.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 1-1. Gezien de 1e helft had er meer in gezeten, maar op basis van de 2e helft een terechte uitslag.

Gibraltar IQ option Zaterdag 3 september: DVV wint ruim, maar verzuimt uit te lopen naar een monsterscore

Vandaag speelden we de 2e bekerwedstrijd van dit seizoen. Na de 1-1 van vorige week tegen Orion stond nu de uitwedstrijd tegen MVR JO13-1 in ’s-Heerenberg op het programma.

De vakantieperiode loopt gelukkig ten einde. De meeste jongens zijn inmiddels terug gekeerd van vakantie. Een aantal spelers heeft nog weinig getraind, maar vandaag waren we in ieder geval bijna compleet.

MVR komt net als DVV uit in de 1e klasse. Op papier zou het dus een redelijk gelijk opgaande wedstrijd moeten zijn. Gezien de wedstrijden die er in deze bekerpoule al gespeeld waren leek DVV toch favoriet.

En dit maakten de jongens van DVV vanaf het begin van de wedstrijd waar. DVV was duidelijk de betere. Met goed combinatievoetbal werd MVR de wil opgelegd. Veelal werd er van achteruit goed gecombineerd met de middelste linie. Vervolgens werd er pijlsnel verder gecombineerd met de voorhoedespelers. Op deze wijze werd er diverse keren gescoord. Daarbij viel ook op dat de 2e bal meestal voor DVV was. Een duidelijke verbetering ten opzichte van vorig seizoen. Met dit geweldige combinatievoetbal wist DVV in de 1e helft 6 keer het doel te vinden en uit te lopen naar een 0-6 voorsprong.

 

team3

Dat beloofde wat voor de 2e helft. DVV ging met frisse moed verder. Op jacht naar een monsterzege?

De bedoelingen waren er zeker. Vooral over links wist DVV veel gevaar te creëren. Toch was DVV in de 2e helft slordig in de afwerking. Een keer of 6 verschenen de voorwaartsen van DVV alleen voor de keeper van MVR, maar steeds weer verzuimde DVV te scoren. Qua kansen was het beeld gelijkwaardig aan de 1e helft. Alleen in de 1e helft werd er wel veelvuldig gescoord, maar in de 2e helft lukte dat maar 1 keer.

Voetballend was het in de 2e helft ook wel minder. Het oogstrelende combinatievoetbal was helaas nog maar sporadisch zichtbaar. De 1e helft had ook wel heel veel kracht gekost. Desondanks bleef DVV veel sterker dan MVR. Positief was ook dat zowel de 1e als de 2e helft geen kansen zijn weg gegeven.

Uiteindelijk won DVV de wedstrijd met 0-7. De doelpuntenmakers waren Levi (4 keer), Argjend (1 keer), Chris ( 1 keer) en Yannick (1 keer).

brandon williams binaire opties Donderdag 8 september DVV JO13-1 wint ruim van De Treffers JO13-1 en bekert verder

Vandaag stond voor DVV de laatste bekerwedstrijd in deze poule op het programma. Tegenstander in dit thuisduel was De Treffers JO13-1. De opdracht voor DVV was vooraf heel duidelijk: winnen met 2 doelpunten verschil!

Orion stond bovenaan in de poule met 7 punten uit 3 wedstrijden en een doelsaldo van

+ 8. DVV had 4 punten na 2 wedstrijden met een doelsaldo van + 7.

Het team van DVV was compleet en iedereen was fit. Het hoofdveld van DVV lag er keurig bij en het was lekker warm. Zou het een lekkere zomeravond wedstrijd worden met een mooie afloop?

Vanaf het beginsignaal golfde het spel op en neer. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. DVV had in het 1e kwartier moeite om de vrije man te vinden. De Treffers daarentegen moest het vooral hebben van felheid in de duels. Een aantal keer werd DVV op deze manier afgetroefd. Beide ploegen kwamen in deze fase niet tot nauwelijks richting het doel van de tegenstander.

Na ongeveer een kwartier kreeg DVV wat meer grip op de tegenstander.

Kort daarna stuurde Timo de bal op rechts de diepte in. Luca klopte de defensie van De Treffers op snelheid en bracht de 1-0 op het scorebord. Kort na de 1-0 ontsnapte vervolgens Yanick aan de linkerkant en zorgde voor de 2-0. Dit kon de bevrijdende treffer zijn?

Echter, diirect na de aftrap was DVV even niet bij de les. Door gebrek aan scherpte achterin kon De Treffers de spanning terug brengen tot 2-1. DVV was nu weer aan zet! Gelukkig voor DVV wist Argjend nog voor rust de 3-1 tegen de touwen te schieten.

Ondanks deze tussenstand waren de trainers niet erg tevreden over de uitvoering. Afgelopen zaterdag tegen MVR had DVV nagenoeg de hele wedstrijd gedomineerd. Met fris combinatievoetbal werd de tegenstander de wil opgelegd. Vandaag was het spelbeeld anders. DVV was wel beter, maar het krachtsverschil was niet heel erg groot.

Na rust wist DVV het verschil gelukkig al vrij snel te vergroten tot 3 doelpunten. Argjend trof voor de 2e keer vanavond het doel: 4-1. In het vervolg van de 2e helft liep DVV vrij eenvoudig uit naar 6-1 via 2 doelpunten van Levi. Het slotakkoord was voor De Treffers. Een voorhoedespeler van De Treffers wist de bal vanaf de linksbuiten positie met een zondagsschot over Sem in de verre hoek te schieten. Een hele mooie goal: 6-2.

Kort hierna zat de wedstrijd erop en plaatste DVV zich met een veel beter doelsaldo voor de volgende ronde in de beker. De eindstand in de poule ziet er als volgt uit:

stand beker

Voetballend kon het team van DVV beter, maar desondanks wist DVV makkelijk te scoren en werden er eigenlijk nauwelijks kansen weg gegeven.

Al met al plaatst DVV zich terecht voor de volgende rond in de beker.

Inmiddels hebben de boys er in de competitie ook al 3 wedstrijden op zitten. Veluwezoom was te sterk met 3-1, van OBW werd ruim gewonnen met 0-8 en in de wedstrijd tegen Fortissimo zat alles. Na 0-2 achter te hebben gestaan, werd er zeer knap gewonnen met 3-2. Al met al begint het team lekker te draaien. Iedereen ziet al weer uit naar de volgende wedstrijd!

Door Christiaan Venneman