Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

Youtube

Uit de fanshop

JO13-1 heeft in de 1e klasse tijdens de laatste speelronde alsnog het kampioenschap in de wacht gesleept. En daarmee promotie naar de hoofdklasse. Op een knotsgekke laatste speeldag kwam koploper OVC niet verder dan een gelijk spel bij Westervoort (2-2).  DVV won ruim van AVW met 0-6. De 3 punten die dit opleverde, waren genoeg om OVC in de stand te passeren. De ontlading bij het laatste fluitsignaal was dan ook groot! 

Kampioenschap JO13 1

Afgelopen zaterdag stond er een heuse topper op het programma in Duiven. Koploper OVC JO 13-1 nam het op tegen de nummer 2 DVV. Voor de winterstop eindigde de 1e wedstrijd tussen deze ploegen in een 2-1 overwinning voor OVC. DVV verloor toen op basis van een zwakke 1e helft en omdat OVC vooral fysiek een stuk sterker was.

Mede door deze overwinning heeft OVC inmiddels 9 verliespunten minder dan DVV. DVV heeft echter wel 2 wedstrijden meer gespeeld, waardoor het verschil op de ranglijst maar 3 punten is.

De omstandigheden leken vandaag perfect. Het weer was nog prima en er mocht gespeeld worden op het hoofdveld; wat wil je nog meer. 

Lees meer: DVV JO 13-1 wint verdiend van koploper OVC’85

IMG 20170407 WA0006

Lees meer: DVV jeugd bij de BVOs's

KEVIN HARMSEN (19) NIEUWE HOOFDTRAINER DVV 0.13-1

DVV en Kevin Harmsen zijn afgelopen week overeengekomen dat Kevin volgend seizoen start als Hoofdtrainer van DVV O.13-1. DVV wil jeugdige trainers graag de kans geven om een pupillenteam te trainen en ze helpen om zich als trainer door te ontwikkelen. Daarom is DVV erg blij dat Kevin, die in de 1e selectie speelt en zijn hele jeugdopleiding bij DVV doorliep, deze stap maakt.  


IMG 0557

Lees meer: KEVIN HARMSEN (19) NIEUWE HOOFDTRAINER DVV 0.13-1

advertentie 35 plus


Gezocht 35 plussers!


Al ruim een jaar doet er een heren team van DVV mee met de 35+ vrijdagavond competitie in de regio. Voor 2017 zoeken we echter nog een paar man versterking om een tweede 35+ team op te richten, we komen dus nog een paar man tekort! De competitie van het populaire 35+ voetbal start 3 maart 2017 weer, voor die tijd moet het toch lukken om voor deze heren een paar voetbalmaatjes te vinden?

Klik op lees meer......

Lees meer: Gezocht 35 plussers!