Volg ons ook op: twitterfacebookyoutube Instagram

Youtube

Uit de fanshop

Hierbij een update/publicatie van de team indeling van het nieuwe voetbalseizoen (2017/2018)

iq Option Auto Trader De publicatie van 6 juli 2017 betreft een update en bevat de indelingen van de volgende teams:
- Jongens & gemengde teams: JO6 t/m JO13
- Meiden & Dames senioren teams: MO13 t/m MO19 & senioren dames
- Overige Jongens teams JO15 t/m JO19 forex binary options systems

Klik op "Lees meer" om de indelingen van de volgende teams te bekijken:

Lees meer: UPDATE TEAMINDELING seizoen 2017 - 2018

JO13-1 heeft in de 1e klasse tijdens de laatste speelronde alsnog het kampioenschap in de wacht gesleept. En daarmee promotie naar de hoofdklasse. Op een knotsgekke laatste speeldag kwam koploper OVC niet verder dan een gelijk spel bij Westervoort (2-2).  DVV won ruim van AVW met 0-6. De 3 punten die dit opleverde, waren genoeg om OVC in de stand te passeren. De ontlading bij het laatste fluitsignaal was dan ook groot! 

Kampioenschap JO13 1

Afgelopen zaterdag stond er een heuse topper op het programma in Duiven. Koploper OVC JO 13-1 nam het op tegen de nummer 2 DVV. Voor de winterstop eindigde de 1e wedstrijd tussen deze ploegen in een 2-1 overwinning voor OVC. DVV verloor toen op basis van een zwakke 1e helft en omdat OVC vooral fysiek een stuk sterker was.

Mede door deze overwinning heeft OVC inmiddels 9 verliespunten minder dan DVV. DVV heeft echter wel 2 wedstrijden meer gespeeld, waardoor het verschil op de ranglijst maar 3 punten is.

De omstandigheden leken vandaag perfect. Het weer was nog prima en er mocht gespeeld worden op het hoofdveld; wat wil je nog meer. 

Lees meer: DVV JO 13-1 wint verdiend van koploper OVC’85

IMG 20170407 WA0006

Lees meer: DVV jeugd bij de BVOs's

Nigeria IQ option KEVIN HARMSEN (19) NIEUWE HOOFDTRAINER DVV 0.13-1

DVV en Kevin Harmsen zijn afgelopen week overeengekomen dat Kevin volgend seizoen start als Hoofdtrainer van DVV O.13-1. DVV wil jeugdige trainers graag de kans geven om een pupillenteam te trainen en ze helpen om zich als trainer door te ontwikkelen. Daarom is DVV erg blij dat Kevin, die in de 1e selectie speelt en zijn hele jeugdopleiding bij DVV doorliep, deze stap maakt.  

binary options data feed
IMG 0557

Lees meer: KEVIN HARMSEN (19) NIEUWE HOOFDTRAINER DVV 0.13-1